Geri Git   Anime manga > AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları > Sizin Çevirileriniz > Altyazı Danışma

Çeviri İstekleri Buradan

Sizin Çevirileriniz Kategorisinde ve Altyazı Danışma Forumunda Bulunan Çeviri İstekleri Buradan Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> kisiliksiz hatırlattı flag ı da ekleyelim listeye...

Like Tree10Beğenilenler

LinkBack Konu araçları
Eski 14-04-2010, 05:28   #21
Ne düşünüyorsun?

----

sera myu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
Standart İlgi: Çeviri İstekleri Buradan

kisiliksiz hatırlattı flag ı da ekleyelim listeye
Eski 29-04-2010, 00:47   #22
Ne düşünüyorsun?

----

Kisiliksiz'ın Avatarı

Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita

Area 88: ANIDB SAYFASI

Ucundan azıcık baktım. Hoş. Uçak pilotunun küçük macerası. Eh aksiyonda havada it dalaşı yapan uçaklar haliyle. 12 bölümcük.

Toward the Terra (2007) ANIDB SAYFASI

Kaliteli bir bilimkurugu. Tabi ben film versiyonunu izledim. Ama tv serisi 3 ciltlik mangayı daha iyi işlemiştir tabi. Bu da 26 bölüm.

Genshiken: ANIDB SAYFASI

Otakulara dair hoş bir yapım. İkinci sezonu ve Ovaları katarsak, 25 bölüm eder.

FLAG: ANIDB SAYFASI

Ve evet, @sera myu'nun dediği gibi, FLAG. Savaşa, bir gazetecinin ve "objektiflerin" açısıyla bakmak. Hımm... Güzel. Ve sadece 12 bölüm... Alan yok mu?
BayKisiliksiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-04-2010, 01:05   #23
yenilik

Huzurlu

donmezsa'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 19-10-2009
Favori Anime: berserk~slam dunk~claymore~totoro~golden boy~naruto~~Sword of the Stranger~Welcome to the NHK!

hunterxhunter http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=132
slayer seris http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl....search=search
donmezsa Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-04-2010, 01:13   #24
Az kalsın utanılacak bir şey
yapacaktım, iyiki geldin
''FF''

Bulutlarda

VarOlanBiri'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi

Genshiken'in konusunu falan beğendim. Kendimi rahata çıkardığımda başlayabileceğim bir seriye benziyor Tabi herşeyden önce ingilizceye çevirilmiş alt yazıları ve ham videolarına ihtiyaç duyacağım. Bu aralar baya yoğunum. Kimse türkçeye falan çevirmemiştir umarım.
BayVarOlanBiri Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2010, 16:46   #25
Ne düşünüyorsun?

Eğlenceli

sakura hime'ın Avatarı

Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket

bu aralar Bee Train yapımlarına taktım Phantom serisiyle beni kendilerine bağladılar Bee Train yapımlarından bu iki yapım çevirilirse çok sevineceğim
Madlax
http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=1471
Gin`yuu Mokushiroku Meine Liebe
http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=429
bu serinin birde ikinci sezonu var

Bayansakura hime Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-05-2010, 17:01   #26
Ne düşünüyorsun?

None

antioksidan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs

Koukaku Kidoutai S.A.C. 2nd GIG nam-ı diğer Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG

Biri şu seriye el atsın be. Vallahi okuduğumu anlamıyorum. Böyle ne güzel hem, bilim kurgu hem aksiyon hem psikolojik falan. Hatun da fena değil. Kaçmaz bak.

Anidb:
Eski 02-05-2010, 21:07   #27
Ne düşünüyorsun?

----

demokan'ın Avatarı

Mekan: ist.BUL?
Favori Anime: Black Lagoon,Gintama,Melancholy of Haruhi Suzumiya,Detroit Metal City
Favori Manga: Fairy Tail;Sekirei;Berserk;Golden Boy

@antioksidan, GIG SAC'ın 2. sezonunu ozman (cinnet fansub) çevirmeye başlamıştı. (divplnt ilk 7 bölümünü var devamını da zamanla çeviriyor.) Ayrıca Binbaşı Kusanagi bir tanedir

@varolanbiri, Genshiken'i yanlış hatırlamıyorsam bir fansub grubu(anistation'du heralde) başlamıştı. 2.bölümü verdikten sonra grubları kapandı. Onların sayesinde bu animeyle tanıştımıştım, kendi tarzında eğlenceli bir animeydi. Eğer çevirmeyi düşünürsen küçük bir öneride bulunayım. ing altyazıları seçeceğin gruba dikkat et , çünkü bir sürü anime manga tartışıyorlar bunlar için ayrı çevirmen notu düşen gruplar az var.(zaten hepsine de düşmüyorlardı) Çevirecek biri çıkarsa bunlara dikkat eden olursa veya edersen güzel bir iş çıkarmış olursun.

@donmezsa, Maison Ikkoku'yu Portakalyolu çeviriyor diye biliyorum.(En son 8. bölümdeydiler ama kontrol et istersen)

Herkesin önerilene bakmaya çalıştım ama isteklerin büyük çoğunluğu dram ve trajedi içerikli animeler ilginç gerçekten!! Yaşadığımız hayattan dolayı dram sever bir nesil mi yetişiyor nedir. Bari yazmışken ben de bir iki öneride bulunayım:

"Ryoko's case file" (2008) (http://myanimelist.net/anime/3614/Ryokos_Case_File)
13 bölümlük gizem,dedektiflik,komedi,hafif romantizm olan sadece Ryoko-chan'ın hatırına bile çevrilecek bir animedir.

''Denpa teki na Kanojo'' (http://myanimelist.net/anime/5177/Denpateki_na_Kanojo)
3 bölümden oluşacağı düşünülen devam eden bir OAV. İlk bölümünü fansub (Museifu fansub) olarak verilen ama grubun durmasından dolayı devamı gelmeyen hoş bir OAV.

''Kowarekake no Orgol OVA''
(http://www.animetake.com/kowarekake-no-orgol-ova/)
Kısa ama cok tatlı bir ova, izlerken chobits'i hatırlattı bana....

Bence yarım kalan serileri de unutmamak gerek (Bakuretsu Tenshi, Sousei no Aquarion,Get Backers, Sora No Otoshimono, Mushiuta...v.b.) (Nogizaka Haruka no Himitsu ve Mayoi Neko Overrun bunları kimse çevirmedi ama göz önünde dursun sevdiğim animeler) bunlar gibi bir sürü anime tamamlanmayı bekliyor.
Eski 03-05-2010, 17:51   #28
Ne düşünüyorsun?

None

ademania'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note

Denpa Teki na Kanojo OVA'sının ikinci bölümünün belli bir kısmını çevirdim, boş bir vakit bulabilirsem arada tamamlayıp vereceğim demokan.
Eski 03-05-2010, 18:29   #29
Ne düşünüyorsun?

None

Giriş Tarihi: 15-09-2009

“ Orjinal Gönderi : antioksidan Mesajı Görüntüle

Koukaku Kidoutai S.A.C. 2nd GIG nam-ı diğer Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG

Biri şu seriye el atsın be. Vallahi okuduğumu anlamıyorum. Böyle ne güzel hem, bilim kurgu hem aksiyon hem psikolojik falan. Hatun da fena değil. Kaçmaz bak.

Anidb:
:88:

bir usb daha kaybettik,kardeşim pahalıya patlıyorsunuz(tüm dosyalar internette,yada dur lan hepsi sitemde var bir gün çekerim),belki hızlanıp bitiririm

hatun plastik metal ve ruhsuz;

eğer çok kafanız karıştıysa,gidin ısaac asimov okuyun,yada william gibsona başlayın...
bence şey çevrilsin
tabi ya kardeşim
birisi şu tenchi muyoyu çevirsin artık
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=2510
dahada var ama zamanım yok...
ozman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-06-2010, 20:29   #30
Ne düşünüyorsun?

Mahzun

Giriş Tarihi: 14-06-2010
Mekan: İstanbul

“ Orjinal Gönderi : demokan Mesajı Görüntüle

Bence yarım kalan serileri de unutmamak gerek (Sora No Otoshimono, Bakuretsu Tenshi, Sousei no Aquarion,Get Backers, Mushiuta...v.b.) (Nogizaka Haruka no Himitsu ve Mayoi Neko Overrun bunları kimse çevirmedi ama göz önünde dursun sevdiğim animeler) bunlar gibi bir sürü anime tamamlanmayı bekliyor.
Bence yarım kalan serilerinde çevirisinin tamamlanması düşünülmeli.
Bayumityildiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık