|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Sizin Çevirileriniz Kategorisinde ve Altyazı Danışma Forumunda Bulunan Çeviri İstekleri Buradan Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Kesinlikle ama kesinlikle Saint Seiya orjinal mangasının ve animesinin çevrilmesi lazım. Yeni çıkan versiyonu bu kadar ilgi çekmişken hala çevrilmemesi ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#51 |
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: Samsun
Favori Anime: Dragon Ball
|
Kesinlikle ama kesinlikle Saint Seiya orjinal mangasının ve animesinin çevrilmesi lazım. Yeni çıkan versiyonu bu kadar ilgi çekmişken hala çevrilmemesi garibime gidiyor. Orjinalini izleyen birisi Lost Canvas'ı -genelde- izlemiyor. Çünkü orjinalinde bunun anlatım şekli daha güzel. Bu seriye girişecek bi babayiğit aranıyor
. Kendine güvenen biri yok mu Burda koca serinin Türkiyede çeviren isimle anılmasından bahsediyorum. Artık bir çıksınn lütfennnnn
|
![]() |
|
|
|
#52 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
bunları da eklersen sevinirim fudy
![]() .glass mask .Harukanaru Toki no Naka de .Hidamari Sketch .Hiyokoi .I'll/CKBC .Isekai no Seikishi Monogatari .Jungle wa Itsumo Hare nochi Guu .Kaiba .Kaiji .Kaikan Phrase .Kamichu .Kita e ~Diamond Dust Drops~ .Kodomo no Omocha .Koi Suru Tenshi Angelique .Kuchu Buranko .Kure-nai OVA (seriyi soa çevirmişti ama ova çevrilmedi diye biliyorum) .Maria-sama ga Miteru .Mitsu x Mitsu Drops .Mitsudomoe .Moyashimon .Okusama wa Joshikousei .Pani Poni Dash! .Romeo no Aoi Sora .Saint Beast .Saiunkoku Monogatari (bu serinin şimdiye kadar niye çevrilmediğini anlamıyorum) .Saiyuki .Sexy Commando Gaiden: Sugoiyo!! Masaru-san .Shion no Ou .Shonan Junai Gumi .Shoujo Fight .Spiral .Switch .Taishou Yakyuu Musume .Tokimeki Memorial ~Only Love~ .Ultra Maniac .Victorian Romance Emma: Molders Hen .Yojouhan Shinwa Taikei .Yumeiro Pâtissière .Kyou kara Maou (ookiku furikabutteyle birlikte izlemeyi en çok istediğim seri ama biraz uzun) .Dear boys .Major .Touch .Yawara (bunlarda izlemeyi istediğim spor animeleri) .Oniisama e... (bunun ilk 2 bölümünü izledim eski olduğu için çok saçma taraflarıda var ama sarıyor) bunlarda çevirisi duran animeler .asagiri no miko .canaan .lady georgie .maria holic .over drive (animanist durdu ama devam etme ihtimalini bilmiyorum izlerken çok keyif almıştım) .Tatakau Shisho- The book of bantorra (bu animeyide çok sevmiştim ama yarım kaldı devam ederse çok güzel olur artık niyeyse divxplanette bi anime başlayınca o animenin biteceğine inanasım gelmiyor) .koutetsu sangokushi (animeou durdurduğunu açıkladı) .Rave master (trinity raven durdurdu bu projeyi galiba) ayrıca .X (lütfen bu animeye el atsın biri) .RG Veda .Tokyo Babylon senin için biraz zor olacak fudy bunların hepsini eklemek ama en azından listenin büyük kısmı bitecek bu serileri çevrilmedi diye biliyorum eğer aralarında çevrilen varsa şimdiden özüredit: demokanın ve özz'ün mesajı üzerine düzeltildi
|
|
|
#53 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-10-2009
|
Black Lagoon sezon -3 Epi-1 Cıkmış
![]() Sezon-3 çevirecek bir arkadaş varmı ?
|
|
#54 |
|
----
Mekan: ist.BUL?
Favori Anime: Black Lagoon,Gintama,Melancholy of Haruhi Suzumiya,Detroit Metal City
Favori Manga: Fairy Tail;Sekirei;Berserk;Golden Boy
|
@sera myu;
-Beck'in devamı çevrildi ve bitirildi. Divxplanet'te ararsanız bulacaksınız. -Ichigo Mashimaro ise Manga Suyu grubu tarafından fansub yapılmaya başlanıldı. -Shinigami no Ballad ise( Shinigami no Ballad (6/6))) -Hikaru no Go ise http://santoryufansub.wordpress.com/ yapıyor ama uzunca bir süredir güncel gelmediği için geleceği meçhul. -X'in uzun zaman önce çevrildi diye biliyorum, 'el atın' kastınız daha kaliteli bir altyazı istiyorum ise o ayrı mesele... Epey de uzun bir liste vermişsiniz bir kısmını incelemeyedim bile Ama bazılarını benim de çevrilmesini istediğim seriler var.
|
![]() |
|
|
|
#55 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Seri tamamlandığında BL OAVlarını çevireceğim.
|
![]() |
|
|
|
#56 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
|
“ Orjinal Gönderi : demokan
|
|
|
|
|
|
#57 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
@ sera, candy candy' i bir grup çeviriyordu ama görüntü kalitesi iyi değil. altyazıyı ayrı veriyorlar mı bilmiyorum.
sera' nın listesinden kopya ![]() ben de Major' un çevrilmesini isterim 1-2. sezonu hazır indirmişken ![]() Lady Georgie' i de tekrar izlemek güzel olurdu, nostaljik.
|
|
|
#58 |
|
----
|
özz bildiğim kadarıyla candy candy yi çeviren grup lady georgie yide çeviriyordu ama durdular ve çok uzun süredir güncelleme yapmadılar. ookiku furikabutte istiyorum ben de o zaman ana düşünce beysbol animesi istiyoruz
|
|
|
#59 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
sera-chan, şu siteden bahsediyorum http://www.sekerkizcandy.com/
ahaa!! Georgie ile ilgili de bişeyler var sanırım ![]() Candy' de 83' e kadar vermişler.
|
|
|
#60 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
|
![]() |