|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Sizin Çevirileriniz Kategorisinde ve Altyazı Danışma Forumunda Bulunan "Çevrilsin" Dediğiniz Seri Hangisi? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Arkadaşlar elimde bulunan serilerden birkaçını çevirmeye niyetlendim, fakat karar kılamadım henüz? Bir de sizlerin değerli fikirlerine başvurayım dedim. Fikirlerinizi verirseniz ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: "Çevrilsin" Dediğiniz Seri Bunlardan Hangisi? | |||
| Ef- a Tale of Melodies |
|
5 | 16.67% |
| Mokke (2007) |
|
3 | 10.00% |
| Soukyû no Fafner: Dead Aggressor |
|
2 | 6.67% |
| King of Bandit Jing |
|
2 | 6.67% |
| Canaan (2009) |
|
10 | 33.33% |
| Mononoke (2007) |
|
8 | 26.67% |
| Oylayanlar: 30. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: Eskişehir
|
Arkadaşlar elimde bulunan serilerden birkaçını çevirmeye niyetlendim, fakat karar kılamadım henüz? Bir de sizlerin değerli fikirlerine başvurayım dedim. Fikirlerinizi verirseniz mutlu olurum. Yalnız kısa bir süre sonra, uzun bir zaman (tekerleme cümle oldu) internete giremeyeceğim için altyazılar gecikecektir büyük ihtimal, istemeden de olsa bunu belirtmek zorundayım. Şimdiden teşekkürler.
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Elinde olan seriler hangileri? Onu yazmayı unutmuşsun sanırım.
|
![]() |
|
|
#3 |
![]()
|
Hala düzenlemedeydim.
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Anketteki 6 yapımın içinde başyapıt diye nitelendirebileceğimiz bir seride var. O seri Mononoke. Benim oyum Mononoke'ye. Yalnız Mononoke'de şöyle bir sorun var eğer duvar yazılarını çevirmezsen seri bomboş bir hal alıyor. Ayrıca seçilip çevirmeye başlarsan sakın derim Shinsen-Subs'tan çevirme. Black-Sheep bu seride çok çok daha iyi. Gönlüm ve dileğim Mononoke'den inşallah o kazanır
... Sana kolay gelsin derim. Ayrıca eğer Mononoke olmasaydı tavsiyem ve oyum Soukyû no Fafner'ıra giderdi ...
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
|
Canaan derim ben, ilk bölümünü beğenmiştim. Kalanını izlemedim, ama güzeldir büyük ihtimal.
|
![]() |
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|
Benim oyumda Canaan^'a gitti
|
![]() |
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Code geass,One piece,Naruto Shippuden,Clannad,Air gear,Angel beats,D.gray Man
|
Canaan diyorum ben. O olmazsa ef a tale of melodies. Şimdiden kolay gelsin
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Seçeneklerden "Ef- a Tale of Melodies'i" Aluminia Fansublayacaktı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi bu sana engel değil ama belirteyim yine de.
Oyum konu bakımından Mushishi'ye benzerlik gösteren Mokke'ye gitti. Çevirirsen zevkle indirip izlerim. |
![]() |
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 13-11-2009
|
Benim oyumda Canaan'a gitti. Kolay gelsin.
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
"Ef- a Tale of Melodies"i gelecek projelerine eklemişler ama fansub taraftarı değilim, yine de yükseklerime(!
) sorup onay alırsam, çevirmeyi istediğim bir seri. "Canaan" seveni çokmuş.
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|