Geri Git   Anime manga > AMT Fansub ve Altyazı Çalışmaları > Sizin Çevirileriniz > Altyazı Danışma

"Çevrilsin" Dediğiniz Seri Hangisi?

Sizin Çevirileriniz Kategorisinde ve Altyazı Danışma Forumunda Bulunan "Çevrilsin" Dediğiniz Seri Hangisi? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Şöyle bir şey var ki, Senkou No Night Raid'i AnimeOu çeviriyor. Aynı seriyi iki grubun da çevirmesi yerine farklı serilerin ...

Anket Sonuçlarını Görüntüle: "Çevrilsin" Dediğiniz Seri Bunlardan Hangisi?
Ef- a Tale of Melodies 5 16.67%
Mokke (2007) 3 10.00%
Soukyû no Fafner: Dead Aggressor 2 6.67%
King of Bandit Jing 2 6.67%
Canaan (2009) 10 33.33%
Mononoke (2007) 8 26.67%
Oylayanlar: 30. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz

Kapalı Başlık

LinkBack Konu araçları
Eski 11-04-2010, 11:38   #21
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
Standart İlgi: "Çevrilsin" Dediğiniz Seri Hangisi?

Şöyle bir şey var ki, Senkou No Night Raid'i AnimeOu çeviriyor. Aynı seriyi iki grubun da çevirmesi yerine farklı serilerin çevrilmesi daha faydalı olur bence. Şu Shinsengumi Kitan.. bishoujo değil mi? -_-" Ben bir adım geri çekiliyorum, çevirmen istiyorsa çevirsin desu D:
Eski 11-04-2010, 11:52   #22
back in black

Acımasız

Susano'o'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen

@undermine
Bishoujo değil, bishounen. Eli kanlı Shinsengumi üyeleri bir yandan kılıç savurup bir yandan da saçlarını ahenkle dans ettiriyorlar diye tahmin ediyorum. Resimlere baktığımda aldığım izlenim bu oldu. Herkes pretty boy, güzel çocuk, bebek surat, bishounen, yada adını ne koymak istersen... İçinde shounen ai olmasını da bekliyorum açıkçası. Çünkü o dönemde bu tür olayların olduğu da doğru. Sadece tahmin benimki tabii.

Spoiler:

人の精神の本質はその意識と潜在意識の戦いで定められる事であり。
BaySusano'o Çevrimdışı  
Eski 11-04-2010, 12:22   #23
Ne düşünüyorsun?

None

fudy'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-09-2009

Arkadaşlar konuyu başka yerlere çekmeyelim. Çeviri istekleri için ayrı bir başlığımız mevcut. Oradan isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Kyrie arkadaşımız seçtiği seriler hakkında yorumlar almak için konuyu açtı.
Bayfudy Çevrimdışı  
Eski 11-04-2010, 14:54   #24
Ne düşünüyorsun?

Sok

Unde®minE'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei

“ Orjinal Gönderi : Susano'o Mesajı Görüntüle

@undermine
Bishoujo değil, bishounen. Eli kanlı Shinsengumi üyeleri bir yandan kılıç savurup bir yandan da saçlarını ahenkle dans ettiriyorlar diye tahmin ediyorum. Resimlere baktığımda aldığım izlenim bu oldu. Herkes pretty boy, güzel çocuk, bebek surat, bishounen, yada adını ne koymak istersen... İçinde shounen ai olmasını da bekliyorum açıkçası. Çünkü o dönemde bu tür olayların olduğu da doğru. Sadece tahmin benimki tabii.
Okuduğum bi tanıtımda bishoujo yazıyordu da, oradan kaynaklı söylemiştim. Resimlere falan bakmadım pek yani.

Neyse, oyumu Melodies'e kullandım. D:
Eski 11-04-2010, 17:35   #25
vip

Sevimli

Kyrie'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: Eskişehir

Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi "Canaan" serisi çevrilmekteymiş, çeviren arkadaş yakında kendisi bilgilendirme yapacaktır, şu durumda ona verilen oyları geçerli sayamıyorum ne yazıkki.
Başlamaya karar verdiğim seri "Ef- A Tale Of Melodies"tır. Sonrasında şayet bölümlerin tümünü uygun şekilde bulursam "Mononoke"yi çevirmeyi düşünüyorum, oylamaya bakılırsa da öyle olmalı gibi.

Kalan 3 bölüme gelince, ben bunları tamamlamadan başlayan olmazsa çeviri listemde yer almaya devam edeceklerdir.
Hepinize teşekkür ediyorum.
Eski 11-04-2010, 20:42   #26
Ne düşünüyorsun?

None

fudy'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-09-2009

Sevgili çevirmenimiz kararını verdiğine göre konuyu uzatmanın mantığı kalmamıştır. Kendisi çeviri başlığını açınca oradan iyi dileklerinizi belirtebilirsiniz.

Tüm animeseverler için hayırlı olması dileğimle.
Bayfudy Çevrimdışı  
Kapalı Başlık

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık