|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Sizin Çevirileriniz Kategorisinde ve Altyazı Danışma Forumunda Bulunan "Çevrilsin" Dediğiniz Seri Hangisi? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Şöyle bir şey var ki, Senkou No Night Raid'i AnimeOu çeviriyor. Aynı seriyi iki grubun da çevirmesi yerine farklı serilerin ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: "Çevrilsin" Dediğiniz Seri Bunlardan Hangisi? | |||
| Ef- a Tale of Melodies |
|
5 | 16.67% |
| Mokke (2007) |
|
3 | 10.00% |
| Soukyû no Fafner: Dead Aggressor |
|
2 | 6.67% |
| King of Bandit Jing |
|
2 | 6.67% |
| Canaan (2009) |
|
10 | 33.33% |
| Mononoke (2007) |
|
8 | 26.67% |
| Oylayanlar: 30. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#21 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Şöyle bir şey var ki, Senkou No Night Raid'i AnimeOu çeviriyor. Aynı seriyi iki grubun da çevirmesi yerine farklı serilerin çevrilmesi daha faydalı olur bence. Şu Shinsengumi Kitan.. bishoujo değil mi? -_-" Ben bir adım geri çekiliyorum, çevirmen istiyorsa çevirsin desu D:
|
#22 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
@undermine
Bishoujo değil, bishounen. Eli kanlı Shinsengumi üyeleri bir yandan kılıç savurup bir yandan da saçlarını ahenkle dans ettiriyorlar diye tahmin ediyorum. Resimlere baktığımda aldığım izlenim bu oldu. Herkes pretty boy, güzel çocuk, bebek surat, bishounen, yada adını ne koymak istersen... İçinde shounen ai olmasını da bekliyorum açıkçası. Çünkü o dönemde bu tür olayların olduğu da doğru. Sadece tahmin benimki tabii. |
![]() |
|
|
#23 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Arkadaşlar konuyu başka yerlere çekmeyelim. Çeviri istekleri için ayrı bir başlığımız mevcut. Oradan isteklerinizi dile getirebilirsiniz. Kyrie arkadaşımız seçtiği seriler hakkında yorumlar almak için konuyu açtı.
|
![]() |
|
|
#24 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
“ Orjinal Gönderi : Susano'o
|
![]() |
|
|
#25 |
![]()
Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: Eskişehir
|
Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi "Canaan" serisi çevrilmekteymiş, çeviren arkadaş yakında kendisi bilgilendirme yapacaktır, şu durumda ona verilen oyları geçerli sayamıyorum ne yazıkki.
Başlamaya karar verdiğim seri "Ef- A Tale Of Melodies"tır. Sonrasında şayet bölümlerin tümünü uygun şekilde bulursam "Mononoke"yi çevirmeyi düşünüyorum, oylamaya bakılırsa da öyle olmalı gibi. ![]() Kalan 3 bölüme gelince, ben bunları tamamlamadan başlayan olmazsa çeviri listemde yer almaya devam edeceklerdir. Hepinize teşekkür ediyorum.
|
#26 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Sevgili çevirmenimiz kararını verdiğine göre konuyu uzatmanın mantığı kalmamıştır. Kendisi çeviri başlığını açınca oradan iyi dileklerinizi belirtebilirsiniz.
Tüm animeseverler için hayırlı olması dileğimle. |
![]() |
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|