Eski 10-04-2010, 19:12   #11
Asistan

Underfined'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
Standart İlgi: "Çevrilsin" Dediğiniz Seri Hangisi?

Canaan dedim bende..Hem kısa bi seri hemde devam filmleride gelecek o yüzden bunu çevirmen daha mantıklı bana göre...
tachidomaranai sa
hora, mae ni taisetsu na kimi ga matteru
'''
Bak işte ordasın,Aşkım..Önümde bekliyorsun...
BayUnderfined Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 10-04-2010, 21:06   #12
Çevirmen

Kyrie'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: G.Antep

Arkadaşlar "Canaan" serisi çevriliyormuş zaten, sevenleri yakında kavuşur umarım (Canan'a) , sanırım anketten çıkaracağım onu, çevrilen serileri çevirmek hoş olmuyor.
Böyle hayat batsın yere
Sinesine vura vura
Ölen var mı benim gibi? "

BayanKyrie Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Eski 10-04-2010, 21:26   #13
Asistan Moderator

sakura hime'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket

benim oyum king of bandit jing serisine gitti ama bu olmazsa canaan serisinin çevirilmesini isterim

canaan çevriliyor demişsin ama ilk çevirisi 3 bölümde kaldı devamı gelmedi şuan çevirien yok diye biliyordum kim çeviriyorsa bilgi verirsen çok sevinirim
Eski 10-04-2010, 21:33   #14
Anime Dostu

sera myu'ın Avatarı

Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,kimi ni todoke,veritas

canaan dedim bende sakuranın dediği gibi antioksidan çeviriyordu ama yarım bırakmıştı başka biri varsa bilgilendirirsen sevinirim, ilk bölümleri izleyip özellikle çizimlerini sonrada aksiyonunu çok sevmiştim zaten yeni bir seriye başlamak mı yarım bir seriyi tamalamak mı diye sorsalar o yarım seriyi izlememiş olsamda tamamlanmasını tercih ederdim ( ecchiler hariç XD ) tabii bu benim fikrim
sera myu Çevrimdışı  
Eski 10-04-2010, 21:51   #15
Anime Dostu

Unde®minE'ın Avatarı

Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei

Başlığı görünce direk aklımdan "lan Ef: Melodies'i yazıyım bari ben de" diye geçiriyodum; şükür seçeneklerde o da varmış. Uzun zamandır 1. sezon izleyicilerinin %70'i o ikinci sezonu arayıp durmuştu ve Aluminia'nın sitesine her gün girer hale gelmişti (gelecek projeler listesinde adı geçiyordu çünkü), çevrilse iyi olur aslında.

Canaan'sa, sera myu'nun dediği gibi antioksidan onu çeviriyordu ama bırakmıştı. Çeviriyi kesin olarak bıraktığını da başlığa kendisi yazmıştı. Evet, o serinin de çevrilmesi iyi olurdu hani.

Ha bir de, madem birkaç seri çevirmeye niyetlenmişsin ikisini birden de çevirebilirsin, -yanlış hatırlamıyorsam eğer- 12'şer bölümden oluşuyor ikisi de. D:

open your eyes

Son Düzenleme Unde®minE tarafından 10-04-2010 21:53 de yapıldı.
BayanUnde®minE Çevrimdışı  
Eski 10-04-2010, 21:52   #16
Anime Dostu

worless'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...

oyum: Soukyû no Fafner: Dead Aggressor' a

Bayanworless Çevrimdışı  
Eski 10-04-2010, 22:07   #17
Kıdemli Üye

yuuki_cross'ın Avatarı

Mekan: 3.Müzik Odası’ndan xD
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, Bond(Z), KoukouDebut, BeastMaster, Merupuri, TotallyCaptivated

Ben de Soukyû no Fafner: Dead Aggressor' a verdim
Bayanyuuki_cross Çevrimdışı  
Eski 10-04-2010, 23:51   #18
Asistan Moderator

sakura hime'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket

oyumu verdim ama birşey sormak istiyorum bu seriler dışında yeni zeon serilerinden çevirmeyi düşünür müsün? hatta direk konuya girip hakuouki shinsengumi kitan veya senko no night raid serilerinden birini çevirmeyi düşünür müsün?
Eski 11-04-2010, 00:14   #19
Kıdemli Üye

yuuki_cross'ın Avatarı

Mekan: 3.Müzik Odası’ndan xD
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, Bond(Z), KoukouDebut, BeastMaster, Merupuri, TotallyCaptivated

Ya aslında ben de Hakuouki shinsengumi kitan'ı epey istiyorum. Yeni sezon serileri duyurulduğunda da dile getirmiştim . Ki bence esaslı bi seri olucak. Şahsen listedekilerden ziyade en çok bunun çevrilmesini isterim ... ama hiç bi grup sahiplenmedi olur umarım ileride.
Bayanyuuki_cross Çevrimdışı  
Eski 11-04-2010, 01:39   #20
Anime Dostu

sera myu'ın Avatarı

Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,kimi ni todoke,veritas

aynen aynennn
sera myu Çevrimdışı  
Kapalı Başlık

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 19:28.