|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Sizin Çevirileriniz Kategorisinde ve Altyazı Danışma Forumunda Bulunan Hangi Animenin Çevirisine Başlayayım Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Xam'd Lost Memories oyumu bu yönde kullandım bence harşka bir yapımdı.Mehmet de başlayacaktı ama fırsat olmadı ama sebin başlamanı isterim.böyle ...
| Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hangi animenin çevirisine başlayayım | |||
| Xam'd Lost Memories |
|
13 | 43.33% |
| Kishin Houkou Demonbane |
|
3 | 10.00% |
| Hunter X Hunter |
|
9 | 30.00% |
| Başka anime bulamadım önerilere açığım |
|
5 | 16.67% |
| Oylayanlar: 30. Bu anket üzerinde oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Xam'd Lost Memories oyumu bu yönde kullandım bence harşka bir yapımdı.Mehmet de başlayacaktı ama fırsat olmadı ama sebin başlamanı isterim.böyle bir serinin bizim site tarafından yapılması yakışır.
|
|
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 20-04-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Death Note, Aishiteruze Baby, Hakuoki, Ghost In The Shell, Naruto: Shippuuden
Favori Manga: Katekyo Hitman Reborn, Ai Kora, Zetman, Bremen, Kongou Banchou
|
Bu arada ben oyumu Demonbane'ye verdim.
|
#13 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Yeni bir seri çevirisine başlamaktan ziyade yarıda bırakılmış yada birkaç bölüm çevrilip kaçılmış serilere el atılmalı.
|
![]() |
|
|
#14 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
benim oyum x'amd serisine gitti çok iyi bir seri olduğunu duymuştum umarım bu seriye el atarsın lantis
|
![]() |
|
|
#15 |
|
----
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Favori Anime: One piece
|
“ Orjinal Gönderi : ishak
|
![]() |
|
|
#16 |
|
----
Giriş Tarihi: 03-12-2009
|
Genshiken 1. sezon + 3 oav çevirisi bitmiştir arkadaşlar. Oav'ları da tatil dönüşü tekrar gözden geçirip atacağım.
|
![]() |
|
|
#17 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Elinize sağlık, fakat altyazıları ASS olarak verirken fontu ayarlamamışsınız, bu yüzden srt olarak vermeniz daha iyi olur.
|
![]() |
|
|
#18 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
anket sonucundan xam'd lost memories çıktığı için onun çevirisine başlayacağım, hemen ön hazırlıkları yapmaya başlıyorum
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|