|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Animasyon ve Çizgi Film Tanıtımları İncelemeleri Kategorisinde ve Animasyon Haberleri Forumunda Bulunan "Rio" Animasyonunun Yeni Görselleri Yayınlandı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Buz Devri (Ice Age) serisinin yaratıcılarından Carlos Saldanha’nın yönettiği yeni filmi Rio’nun ilk görseli ve fragmanı yayınlandı. Başrollerini Anna Hathaway, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
![]() Buz Devri (Ice Age) serisinin yaratıcılarından Carlos Saldanha’nın yönettiği yeni filmi Rio’nun ilk görseli ve fragmanı yayınlandı. Başrollerini Anna Hathaway, Jesse Eisenberg, Rodrigo Santoro ile Jake T. Austin’in seslendirdiği animasyon film Rio önümüzdeki aylarda seyirciyle 3D seçeneğiyle buluşmaya hazırlanıyor. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Hangi animasyon çıksa kaçırmam ,güzel olacak gibi.Tanıtım için sagol
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]()
Giriş Tarihi: 26-10-2009
Mekan: Eskişehir
|
"Avatar"dan sonra 3 boyut epeyi tutuldu, yönetmenler de fırsatı kaçırmıyor tabii. Tanıtım için sağol fudy.
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|