|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Animasyon ve Çizgi Film Tanıtımları İncelemeleri Animasyon ve Çizgi Film tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Sinema Kategorisinde ve Animasyon ve Çizgi Film Tanıtımları İncelemeleri Forumunda Bulunan Ratatouille Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Konu..:Ramy’ nin hayâli büyük bir Fransız ahçısı olmaktır. Ancak o bir faredir. Remy' nin kaderi kendisini Paris' in kanalizasyonların da ...
3Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Ratatouille
Yayınlayan worless
19-02-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 17-11-2010
Favori Anime: Hikaru no Go, FMA, Gankutsuou, Kemonozume, Rainbow, Gintama
Favori Manga: Berserk, Octave, Vagabond, Strawberry Shake, Pet Shop of Horrors
|
Yorum yapılmamış olmasına şaşırdım. Animasyon filmleri genelde sevmiyorum ama bunu çok eğlenerek izlemiştim. Belki de yemeklerle ilgili olduğundan kim bilir.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 29-11-2010
Mekan: Bursa
Favori Anime: one piece
Favori Manga: veritas
|
Animasyonları bende sevmem genelde ama bunu sıkılmadan izlemiştim.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
|
"Anlamca en yakın cümle hangisidir?" şeklinde bir soru görmüş gibi oldum postunu okuyunca.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Gördüğüm en saçma ama yine de kendini izleten ilginç bir animasyondur. Piksar ne yapsa tutuyor gerçi.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
sanırsam piksarın tuhaf mizah anlayışından olabilir.. ama animasyonun mesajı "ulaşamak istediğimiz hedeflere gerçekten ulaşmak istiyorsak ulaşabiliriz" mesajını, ahçı olmak isteyen bir fare ile vermesi, "size ne kadar uygun değil gibi dursada o sizin hedefiniz olmuşsa ulaşabilirsiniz" demiş. sonuçta çocukların en çok tercih ettiği tür olan animasyonla onları eğlendirip aynı zamanda onların kişliklerine bir şey katabilmek amacı gütmüş bu yönden ben geçekten başarılı buldum. eh tabi biz yetişkinler mutfakta ahçı bir fare görmek istemeyiz orası ayrı tabi
|
|
#6 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Katılmamak mümkün değil bu sözlerine de...
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
|
Saçma yönlerini duymak isterdim ben de açıkçası. Bir farenin yemek yapması fikri mi? Çocuğun saçını çekerek onu yönlendirebilmesi mi? Fareyle insanın anlaşabiliyor olması mı? That's the world of animation baby demek isterim ben de.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
PIXAR; oyuncakları canlandırır; evlere balonlar takıp uçurur; uzak mesafeleri yüzemeyen palyaço balıklarına, babalığın getirdiği sorumluluğu yükleyerek oğlunun peşinden okyansuları aşmasını sağlatır; kanlı-canlı oyuncular ile çekilen süper kahraman filmlerinin yapımcılarını kıskandıracak süper-khraman filmi çeker...
Ve Ratatouille için son sözü söyleyelim: PIXAR; "Fare" ve "Mutfak" gibi cümle içinde dahi bir arada bulunması sakıncalı gözüken iki genel adı önce senaryosuna sonrada görsel maceranın tam kalbine sokarak bizi iğrendirmek yerine eğlendirmeyi başarmış, aşmış şirket.
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
|
Bir animasyon filminden beklenen herhalde rutin hayattan bir kesit vermesi değildir. Çünkü normal filmlerde ilgi çekebiliyor olan bazı rutinlikler animasyon haline dönüşünce tahmin edildiği gibi "sıkıcı" olacaktır. Hayal gücünü harekete geçirmediği, "absürd" detaylarıyla merakımızı kamçılamadığı müddetçe bu filmlerin hiçbir özelliği kalmaz bence.
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|