|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Animasyon ve Çizgi Film Tanıtımları İncelemeleri Animasyon ve Çizgi Film tanıtımları yapıp tartışabileceğimiz alanımız |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Sinema Kategorisinde ve Animasyon ve Çizgi Film Tanıtımları İncelemeleri Forumunda Bulunan Clementine Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> wikipedia Clémentine : les merveilleux voyages de Clémentine et ses amis Çizgi filmin konusu temel olarak Clémentine (Klemantin) adındaki bir ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Clementine
Yayınlayan bedifeci
30-07-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
seri içindeki müzikler de çok güzeldi. Malmot' un ortaya çıkacağı sahnelerdeki müziği duyunca ürperirdim, balon içindeki koruyucu kadının Clementine' ni kurtarmaya geldiği sahnelerdeki müzik de rahatlatırdı.
Malmot' un dışında ben kediden de korkardım gözleri korkutuyordu hayvanın.şimdi olsa çocukların ruh sağlığını bozduğu gerekçesiyle yayınlanmazdı Türkiye' de.
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Müzikler gerçekten çok güzeldi.. Bir de pembe saçlı kız olayı bambaşkaydı... Saç renkleri büyülemişti beni...
Birde bilmem hatırlar mısınız bir kız vardı çizgili çorap giyiyordu çiçek gibi bir şey vardı onunla büyü yapıp kendini farklı yaratıklara mı dönüştürüyordu ??... Çok iyi sarı saçlı kırmızımsı elbiseli ve şapkalı biriydi hatırlayan var mı?... |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
“ Orjinal Gönderi : martikanadi
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
malmothun her bölümde yaktığı yada cehenneme yolladığı her karakterin çığlıkları halen
kulaklarımdadır... Son Düzenleme ozman tarafından 13-01-2011 15:20 de yapıldı. Sebep: yeni nesili delirtmeye çalışma:P |
|
|
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|