|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Beklenen Oldu! (Gantz Live Action) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Gantz live action! aslında büyük bütçeli bir hollywood filmi bekliyordum ama elimizdeki ile yetineceğiz! http://www.anime.gen.tr/haberdetay.php?id=1288 http://www.animenewsnetwork.com/news...ve-action-film...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
Gantz live action!
aslında büyük bütçeli bir hollywood filmi bekliyordum ama elimizdeki ile yetineceğiz! http://www.anime.gen.tr/haberdetay.php?id=1288 http://www.animenewsnetwork.com/news...ve-action-film |
|
|
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
sana her rol yakışır abi K lı artist bile olursun azıcık azim etsen
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Türkiye/İstanbul
Favori Anime: ToraDora!
|
Eğer aynı şekilde yapacaklarsa "Korku gerilim" sinemasına yeni bir tür girecek gibi görünüyor. Heleki parçalama sahneleri bire bir yaparlarsa ayrı bir tat verir. Sapık amca rolü için başarılar bu arada :ozgurluk:
|
|
#4 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 06-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Detective Conan
|
Animesi ve mangası beni çileden çıkarmıştı. Live Action'ı çıktığında izlesem mi bilmiyorum.
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
Mangasını okumadım ama animesi gibi olursa tadından yenmez. Kopan kafa-bacak -kol kombinasyonu falan. Özellikle şu "sopa ile evsiz avlama" olayını görmek isterim. Oynayacak hatunu da iyi seçmek lazım kanımca.
|
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Tristram
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuioku Hen
Favori Manga: Veritas
|
Bence tırt bi yapım olacak, zaten live action diyince şöyle bi geriliyorum..
|
|
|
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
Spoiler:
10 saniyelik bir bölüm sızmış,ama tarihin en kısa trailerıda olabilir...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Berserk,Fma,Maison İkkoku,Cobra,GTO,NGE,Slam Dunk,Wolf's Rain,Kenshin
Favori Manga: Vagabond,Berserk,Gantz,Slam Dunk,Blade of Immortal,Kenshin
|
Akıllara takılan sorular; anime ve mangadaki yoğun cinsellik ve şiddet temalarının live actionda ne derece yansıtılabileceği ve ya sansüre uğrayacağı??
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Uzak doğu sinemasında, sex ve şiddet; batı'dakinden daha çabuk kabul gördü sayılır. Saw serisi bile doğu kökenli istismar sinemasından geliyor bir nevi. O konuda sıkıntı yaşanmaz.
Ama Japonlar'ın, bire bir görselliği uyarlama takıntısı yüzünden gene de umutlu değilim. |
![]() |
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Code Geass
Favori Manga: I" S
|
Animesi çok kötü. Mangası muhteşem koş oku sonra gantz minus light novele bakarsın seriye yetiştikten sonra
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|