|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Beklenen Oldu! (Gantz Live Action) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Kato'yu artık live-action deyince ilk aranan isim diyebileceğimiz (malum Death Note, Detroit Metal City, Nana) Kenichi Matsuyama oynayacak ha? Bu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Kato'yu artık live-action deyince ilk aranan isim diyebileceğimiz (malum Death Note, Detroit Metal City, Nana) Kenichi Matsuyama oynayacak ha? Bu haberi ilk duyduğumda söylenti sanmıştım, demek kesinleşmiş..
Hatta şöyle bir resim görmüştüm; ![]() Kei-chan içinse Kazunari Ninomiya adlı oyuncu; ![]() Kenichi, seride Kei-chan'dan kat be kat sevdiğim Kato için oldukça baby face kalsa da, eminimki daha da sevdirir o karakteri.Ama Kei-chan seçimi fiziksel anlamda başarılı bir seçim değil.Zaten malesef japonlar live-action'da "kumral" karakterde batırma eğilimindeler doğal sebeplerden (bir diğeri için baknz;Light Yagami) Dahası live-action deyince ben de korkan bir bünye oldum, hani yer yer film-noir tadındaki Death Note'u bile gençlik filmi çeker edasında kotarmışlardı, Gantz gerek şiddet sahneleri, gerek cinsel göndermeler, gerekse atraksiyon bakımından çok daha zorlayıcı, ortaya komedi bir şey çıkmaz umarım...Gerçi Gantz'ın animesindeki (kara mizah olarak algıladığımız^^) çoğu şeye de az gülmedik.
|
|
|
#12 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
Spoiler:
iyi olcak iyi
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Ağzımın suyu akarak beklemedeyim .Tabi anime faciası olmasın, mangaya göre gitsin Kei'in psikolojisini iyi yansıtsın ve zevklen izleyelim
...
|
|
#14 |
![]()
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
|
Yanılmıyorsam 2 belki de 3 film gelecek idi. Hadi hayırlısı...
|
|
|
#15 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
|
çokta güzel olabilir çokta iğrenç, umarım beklentileri karşılarlar.
|
|
#16 |
![]()
----
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Filme azıcık baktım.
-Efektler yeterli. -Aksiyon-Macera güzel. -Ve evet devamı gelecek "To be Continued" yazıp bitti.
|
|
|
#17 |
![]()
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
|
Red cliff gibi film 2 part olarak çıkacak uzakdoğu dışındaki ülkelerde sanırsam. Japonya da tek bir film olarak çıkacağı duyumunu aldım. İlk part fena değildi lakin animesini de bildiğimiz için eksiklikler göze batmıyor da değil. L.A da sadece amerikaya özel olarak gösterimi yapıldı. Şu an internetteki bu ilk parta ait filmde bu zaten. İngilizce dublaj yani. (Hiç güzel değil.) Çevirecektim ama orjinalinin çıkmasını beklemeyi tercih edeceğim.
Filmin sertliği yerinde. Kan kullanmaktan parça koparmaktan çekinmemişler. Tek çekindikleri nokta cinsellik olmuş. Ah ah Takashi Miike'a iyi giderdi bu film.
|
|
|
#18 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: RuroKen, Recca, GANTZ, Slam Dunk
|
Tanaka Alien tasarımı iğrençti. Diğerleri güzel olmuş. Fakat senaryonun içine etmişler. Bir Gantz fanı olarak yüreğim sızladı.
|
|
|
#19 |
![]()
----
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
@SPAWN-TheUndead
Vallahi Takashi Miike çekse çığırından çıkarabilirdi olayı. Ben, projenin onun eline geçmemiş olmasına sevindim bile. @Aequitas Zaten film uyarlamalarında asıl metnin genişliğinden ötürü artık 2-4 saat arasına neyi sıkıştırabiliyorsan durumu söz konusu oluveriyor. Bu filmin de, manganın takipçileri için değil de GANTZ'dan haberdar olmayan kitle için daha cazip olduğu belli. Bu açıdan değerlendirince başarılı bir uyarlama. Tabii diğer yarısını daha görmedim; lafımı yiyebilirim de.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|