|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Trigun Filmi-''Trigun: Badlands Rumble'' Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Daha önceden duyurulan Trigon filmi sonunda netleşti...''Trigun: Badlands Rumble'' adlı filmin 24 Nisan 2010 da gösterime girmesi kesinleşti......
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
![]() Daha önceden duyurulan Trigon filmi sonunda netleşti...''Trigun: Badlands Rumble'' adlı filmin 24 Nisan 2010 da gösterime girmesi kesinleşti... |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-12-2009
Mekan: Sakarya
|
Güzel haber. Çok sevmiştim Trigun'u.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Vay be baya bir zamandan sonra filmi geliyor demek.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
ohh nisan mı ? ehh buda iii ! üff birde türkiye de vizyona girse süper olurdu:sasirdim:
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Deli gibi beklediğimdir!
Şöyle bir trailer sunmuşlardır, Onunla yetiniyorum ve çıkmasını sabırla bekliyorum! Spoiler:
Şukela görüntü kalitesi bir yana, tüm karizması ve de cigarasıyla Wolfwood var bee, daha ne isterim! ![]() Vash'ın o müthiş mimiklerini, 3 deyince topuk yapışını, Meryl'un çileden çıkışını, Milly'nin sevimliliğini (en çok da "senpai" deyişini!) ne kadar çok özlediğimi farkediyorum trailer'ı her izlediğimde!
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|