|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Kış Sezonu Anime Listesi ve Tanıtımları Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Traillerlar spoiler içerisindedir... Baka to Test to Shoukanjuu Tür : Komedi, Romantik, Fantastik Spoiler: You Tube You Tube Aki Sora ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Naruto, One piece
Favori Manga: Historys Strongest Disciple Kenichi, Hajime no ippo
|
Traillerlar spoiler içerisindedir...
Baka to Test to Shoukanjuu ![]() Tür : Komedi, Romantik, Fantastik Spoiler:
Aki Sora ![]() Tür : Ecchi, Romance, Harem, Seinen Boku, Otaryman ![]() Tür : Komedi, Slice of Life Chu-Bara ![]() Dance in the Vampire Bund ![]() Tür : Aksiyon, Vampir Spoiler:
Dante's Inferno An Animated Epic ![]() Tür : Aksiyon, Demons, Oyun, Korku, Doğaüstü, Psikolojik Spoiler:
Dhurara!! ![]() Tür: Macera, Fantastik, Aksiyon, Romantizm Fate/stay night - Unlimited Blade Works ![]() Tür: Aksiyon, Doğaüstü Güçler, Büyü Tanıtım: Fate/stay night'ın resmi sitesinden duyurulan filmidir. Oyundaki Unlimited Blade Works hikâyesini takp edecektir. Spoiler:
Gag Manga Biyori+ ![]() Tür : Komedi Halo Legends ![]() Tür : Aksiyon Dram, Oyun, Sci-Fi, Askeri Spoiler:
Hanamaru Kindergarten ![]() Tür : Komedi, Slice of Life Spoiler:
Harukanaru Toki no Naka de 3 ![]() Tür: Drama, Büyü, Tarihi, Fantastik Tanıtım: Bir gün Kasuga Nozomi okulunda garip bir çocukla karşılaşır ve çocuk, Nozomi’yi zamanın ve uzayın içinden Kyou’ya yollar. Kyou, Heian döneminin sonlarına doğru olan Kyoto’ya çok benzeyen bir yerdir. Burada Minamoto no Yoritomo tarafından yönetilen Minamoto Klanı (Genji), Taira no Kiyomori tarafından yönetilen Taira Klanı (Heike) ile savaştadır. Heike’nin amacı Genji’yi yenerek intikam dolu ruhları serbest bırakmak ve dünyanın doğal dengesini bozmaktır. Çocuğun Kyou’yu koruyan, Beyaz Ejder Tanrısı Hakuryuu’nun insan formu olduğu ve intikam dolu ruhların onu zayıflattığı ortaya çıkar. Hakuryuu no Miko (Priestess of the White Dragon God) olarak Nozomi Genji ile güçlerini birleştirmek zorunda kalır çünkü Hakuryuu’nun güçleri tam olarak yerine gelmeden eve dönemeyecektir. Spoiler:
Heartcatch Precure! ![]() Tür : Çocuklar, Büyü, Shoujo Hidamari Sketch ![]() Tür: Komedi, Okul Tanıtım: Yuno’nun rüyası gerçek olmuş ve Yamabuki Güzel Sanatlar Lisesine başlamıştır. Daha pek tanışmamış olsalar da; Hidamari apartmanına yerleşen Yuno, yan dairede kalan Miyako, bir üst sınıfta okuyan Sae ve Hiro ile komşu olmuştur. Okul ve kalacak yer sorunları çözülmüştür. Şimdi sırada, güzel sanatlar lisesinde başarılı bir öğrenci olmak vardır. Spoiler:
Kainto Reinya ![]() Katanagatari ![]() Tür: Tarihi, Macera Spoiler:
Ladies VS Butlers! ![]() Tür : Komedi, Ecchi, Seinen Spoiler:
Nodame Cantabile Finale ![]() Tür: Müzik, Komedi, Romantizm Tanıtım: Hikâye, Nodame Cantabile: Paris-hen serisinden sonrasını anlatacak olan serinin son sezonudur. Tomoko Ninomiya'nın, 2004 yılında, en iyi shōjo manga dalında ödül alan "Nodame Cantabile" adlı mangasından uyarlamadır. 22 yaşındaki Shinichi Chiaki, ünlü bir piyanistin oğludur. Çok iyi piyano ve keman çalan Chiaki, müzik akademisinin en başarılı öğrencilerinden biridir. Küçükken Sebastiano Viera'nın yönettiği bir operayı izlemiş ve o günden beri ünlü bir orkestra şefi olmayı hayal etmiştir. Bunun için yurtdışında eğitim almak istemektedir. Ancak Chiaki, küçükken yaşadığı talihsiz bir olaydan dolayı uçaklardan çok korkmaktadır. Japonya’da hapis kalan Chiaki’nin arkadaşları amaçlarına ulaşırken o izlemek zorunda kalır. Hocası, Profesör Eto, Chiaki’ye başka bir hoca bulmasını söyler. Kız arkadaşı Saiko, kaybedenlerden nefret ettiğini söyleyerek onu terk eder. Şansızlıklar birbirini takip eder. Tam rüyalarından vazgeçmeyi düşünürken 21 yaşındaki Noda Megumi ya da insanların ona taktığı adıyla Nodame ile tanışır. Daha doğrusu Nodame, Chiaki’yi apartman dairesinin önünde sarhoş olup sızmış bir şekilde bulur. Doğru dürüst nota okumasını bile beceremeyen Nodame, kendi nağmeleriyle piyano çaldığında rakipsizdir. Başına buyruk davranışları, çocuksu tavırları ve hayatı ciddiye almamasından dolayı Chiaki sık sık Nodame’yi eleştirse de Nodame, Chiaki’ye unuttuğu bir şeyi öğretir; müzikten zevk almayı… Spoiler:
Omamori Himari ![]() Tür : Aksiyon, Komedi, Demons, Ecchi, Romantik, Harem, Doğaüstü Spoiler:
Ookamikakushi ![]() Tür: Gerilim, Macera, Doğaüstü Güçler, Psikolojik Tanıtım: Ryukishi07 (Higurashi, Umineko) ve Peach-Pit'in (Rozen Maiden, Zombie Loan) birlikte çalıştıkları PSP'de çıkan görsel romandan uyarlanacaktır. Spoiler:
Quiz Magic Academy 2 ![]() Tür : Komedi, Ecchi, Büyü, Okul Qwaser of Stigmata ![]() Tür : Aksiyon, Ecchi, Shounen, Super Güç, Doğaüstü Spoiler:
Rose O'Neill's Kewpie ![]() So-ra-no-wo-to ![]() Tür : Müzik, Askeri Spoiler:
Tokimeki Memorial 4 The First Finder ![]() Tür: Drama, Romantizm, Okul Tanıtım: Aoba Riku, babasının işi yüzünden yeni bir liseye transfer olur fakat bazı beklemediği olaylarla karşılaşır: Müdürün sekreteri akademik özgürlüğün erdemlerini desteklerken, okulu kontrol etmektedir; öğretmenler normal öğretmenlerden de gariptir ve kendisinden küçük öğrenciler onu kovalamaktadır. Riku daha ilk günden kendini, hayatı için kaçmak zorunda kalacağı öğrenci konseyinin son olayının ortasında bulur. Bütün bunların yanında lise popülerlik yarışmaları, aşklar ve ev ödevleri Riku’nun bu yeni okulda hayatta kalmasını kolaylaştırmayacaktır. Weiß Survive R ![]() Tür : Komedi, Ecchi, Oyun Aika Zero 3 ![]() Tür: Aksiyon, Ecchi Tanıtım: Gelecek zamanda geçe bu yeni macerada, Dünya'nın büyük çoğunluğu sular altında kalmıştır. 19 yaşındaki Aika Sumeragi ise bir yandan okula giderken, bir yandan da ajan olabilmek için eğitim görmektedir. Danpe teki na Kanojo 2 ![]() Tür: Romantizm, Komedi, Bilim Kurgu Tanıtım: Juu Juuzawa adlı saldırgan ve serseri bir öğrenciye, günün birinde Ame Ochiban adlı garip bir kız tam sadakat sözü verir.... Spoiler:
Hellsing Ultimate 7 ![]() Tür: Aksiyon, Vampir, Doğaüstü Güçler, Korku Tanıtım: Avrupa'da vampirlere karşı verilen savaşta en önde savaşan kurum olan Hellsing Institute ve onun gizli silahı Alucard, son görevde bir köyü neredeyse tamamen zombi haline getiren ve onların kanıyla beslenen bir vampire karşı savaşmaya giderler. Aynı köye bir süre önce gönderilen polis güçleri saldırıya uğramış ve içlerinden sadece acemi polis memuru Seras Victoria sağ kalmıştır. Tam vampirin eline düşmüşken içeri Alucard girer ancak dövüş sırasında Seras yaralanır. Ona ölmek üzere olduğunu söyleyen Alucard, Seras'a iki seçenek sunar: Ya orada ölecektir, yada Alucard'ın kanını içerek yeniden doğacaktır. Seras ikincisini seçer. Araştırmaları esnasında yeni bir tür vampir ile karşılaşırlar. Bu tür doğuştan yada bir vampir ısırığı ile değil yapay yollarla oluşmaktadır. Spoiler:
Kanokon- Manatsu no Daishanikusai 2 ![]() Tür: Komedi, Ecchi, Romantizm, Doğaüstü Güçler Tanıtım: Şehre yeni taşınan lise birinci sınıf öğrencisi Kouta Oyamada, Kunpo Lisesi’ne transfer olur. Daha okuldaki ilk gününde ikinci sınıf öğrencisi güzel Chizuru Minamoto’dan müzik odasında buluşma teklifi alır. Kouta müzik odasına gittiğinde Chizuru, kendisine aslında bir tilki tanrı olduğunu açıklar. Chizuru’nun tüm bunları Kouta’ya açıklama nedeni bir yana; diğer yandan gene Kouta’ya aşık olan Nozomu adlı bir başka kızın da kurt tanrı olduğu ortaya çıkar. Bunun üzerine Chizuru ve Nozomu, Kouta’nın ilgisini ve sevgisini kazanmak için mücadele etmeye başlarlar. Spoiler:
Saint Seiya- The Lost Canvas 4 ![]() Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera Tanıtım: Orijinal Saint Seiya mangasından 243 yıl önce geçen bu macerada, 18. yy'da yaşanan bir önceki Kutsal Savaş anlatılır. Hikâye Pegasus Saint Tenma'ya ve yakında en büyük düşmanı Hades olacak olan sevgili arkadaşı Alone'a odaklanır. Utawarerumono Ova 2 ![]() Tür: Fantastik, Aksiyon, Ecchi Tanıtım: İlk bölümde, Hakuro ve arkadaşları Tusukuru topraklarında terk edilmiş bir bebek bulurlar ve bebeğin kime ait olduğunu öğrenmek için bir dizi maceraya bulaşırlar. Tanıtım alıntıları : anime.gen.tr Tür alıntıları : myanimelist.net |
![]() |
|
|
|
#2 |
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
ağarlik komedi üzerine bu sezon çok gülecez galiba..!
|
|
|
#3 |
|
----
|
Traillerlar eklenmiştir..
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
F/SN düşünmesi bile heyecan verirken, trailerını izlemek bambaşka bir şey. Ah bir de dark saber görsek...
Paylaşım için çok teşekkürler yalnız, her animeyi ayrı bir spoiler'a alabilir miyiz rocker_tr?
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Güzel bir paylaşım olmuş Turan,teşekkürler paylaşım için,Fate/Stay Night'la ilgili bir şeyler görmek büyük bir heyecan veriyor her seferinde :kalp:
Ayrıca ''Trailer''ları spoiler içine aldım,sayfayı açtığımda kasıyordu
|
|
|
#6 |
|
----
|
Harukanaru Toki no Naka de 3 trailları değiştirilmiştir...
Spoiler:
Teşekkürler Itır. ^^ |
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-10-2009
|
helal olsun şu japonlara animeler hiç bitmiyor.:smile:
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
Dante's Inferno güzel olacak gibi...
|
|
|
#9 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
İlgi çeken yine çok sınırlı sayıda, onlar da zaten geriden gelen animelerle bağlantılı olanlar. Tanıtım için teşekkür.
|
![]() |
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Dante's Inferno'yu merakla beklemeye başlamakla beraber, Dance in the Vampire Bund'ı da takibe almayı düşünüyorum. Teşekkürler, rocker_tr
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|