|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan 2009 Anime Ödülleri - Oylama Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> 2009 yılını da neredeyse bitirmek üzere olduğumuzdan yılın en iyilerini seçmeye karar verdik. İlk başta anket olarak yapmayı düşündük ancak ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
![]() 2009 yılını da neredeyse bitirmek üzere olduğumuzdan yılın en iyilerini seçmeye karar verdik. İlk başta anket olarak yapmayı düşündük ancak oldukça fazla sayıda kategori olduğundan kullanıcı açısından oldukça zor olacağını tahmin ettik. Peki oylama nasıl olacak. İlk başta kategorileri yazarsak: - Yılın en iyi animesi - Yılın en iyi aksiyonu - Yılın en iyi komedisi - Yılın en iyi draması - En iyi senaryo - En iyi animasyon - En iyi soundtrack - En iyi açılış kapanış - En iyi kadın karakter - En iyi erkek karakter Kategoriler bunlar, iki şekilde oy verebilirsiniz: 1- Bana özel mesaj atarak. Hiç göndermediyseniz öm atmak kolay ismimin üzerine tıklayınca çıkan menüden üyeye özel mesaj göndere basmak yeterli. 2- Email göndererek. Adresime yollayacağınız email ile oylamaya katılabilirsiniz. Dikkat edeceğiniz bir nokta konu kısmında "nickiniz - anime oylaması" yazılmasıdır. Bunun nedeni kimin ne yolladığına bakmak değil bir kişinin birden çok oy yollamaması içindir. email adresim : borastus33@gmail.com Herhangi biri ile oylama katılırken yapacağınız üste yazdığı kategorileri aynen kopyalayıp yanına adayını yazmak. Her kategori için sadece tek bir isim yazabilirsiniz. Bu yılın en iyi animelerini seçtiğimiz için animenin 2009 yılında bitmesi gerekmektedir. Bu nedeni 2-3 yıl süren animelerin birden çok yılda ödül olmaması. Yani Full Metal Alchemist bu yılın oylamasına dahil değil. Peki hangi animeler vardı, unuttum bu sene ne yayınlandı derseniz: Bu konu başlığı altına bence en iyisi bu tarzı yorumlar yazmayın. Oylamanın bir hedefi de son ana kadar kimin önde olduğunun belli olmamasıdır. Yeterince katılım sağlanırsa 1 Ocak tarihinde sonuçlar açıklanacaktır. |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
|
Resmi yeniledim.
Şimdiye kadar Unde®minE ve sera myu nun oylarını aldım. Eğer attığınız halde isim görünmüyorsa diğer yolla deneyin birde, gmail-hotmail arası sorunlar çıkabiliyor bazen. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Code Geass
Favori Manga: I" S
|
Bütün hepsini izlemeden yorum yapmak haksızlık olur gibi me geldiği için hiç bir şey diyemiyorum. Sadece izlediklerimizden yapsak?
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
|
Hepsini doldurmak zorunda değilsiniz isterseniz 1-2 kısmı bile doldursanız yollayın. Hepsini izlemiş olmak zorunda da degilsiniz izledikleriniz arasında seçim yapın yeter.
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]()
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Darker Than Black
|
Ben mail atmıştım, ama herhalde sorun çıktı. Özel mesaj yoluyla oylamayı yaptım.
Teşekkürler.
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Merakla sonuçları bekliyorum. Bu yılki animeleri izlemedim ama sonuçları gördükten sonra önceliklerimi değitirebilirim. Oylama sistemi bu seneye yetişmedi ama bir dahaki sefere oylama işlemi daha kolay olacaktır diye umuyorum.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
|
yondaime ile armadaxster in oylarını da aldım.
Bu arada arkadaşlar oy verin. Ben yeniyim daha birşey bilmiyorum veya bu yılın serilerin çoğunu izlemedim falan demeyin. 1-2 dalda bile olsa gerçekten inandığınız adaya oy verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
o zaman bende katılmak isterim özel mesaj yoluyla yazacam.
Ayrıca böyle bir etkinlik düzenlediğiniz için teşekkürler bize de katılmak düşer:birnumara::birnumara:
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Borastus'un fikri olan bu konu güzel bir etkinlik oldu bence,sonuçları bekliyorum sabırsızlıkla, izlemiş olduğum animeler arasında yapmış olduğum değerlendirmemi de mesajla ilettim neler çıkacak ortaya bakalım,meraklı bir şekilde beklemedeyiz :dusuneyim:
|
|
|
#10 |
|
----
|
1 Ocak gününü de oylama kapsamına aldım, bugün belki biryere gidip yarın oy atmak isteyenler olur belki. 2sinde bir sorun olmazsa sonuçları açıklarız.
Baya da az oy geldi 1 oy durumu baya değiştirecek durumda halen, bunu da belirteyim. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|