|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan K-On! 2. Sezon Duyuruldu Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Kyoto Animation'ın sevilen serisi K-On! hakkında dün Sankaku 'dan aldığımız yeni sezon bilgisi bir kaç saat içerisinde resmi olarakta doğrulandı. ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Dünya
Favori Anime: Aria
|
![]() Kyoto Animation'ın sevilen serisi K-On! hakkında dün Sankaku'dan aldığımız yeni sezon bilgisi bir kaç saat içerisinde resmi olarakta doğrulandı. Yeni sezonun yayın tarihi belli olmasada 2010 yılı sonbaharına doğru çıkması bekleniyor. Kaç bölüm olacağı vb. bilgiler şimdilik kesinlik kazanmış değil. Ayrıntılı bilgi için: Şuraya ve Şuraya bakabilirsiniz.
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
İzleme planına attık bakalım, ilk sezonun havasından ve gidişinden pek farklı olacağını sanmam ama.Eğer bu sezonla bitireceklerse ilk sezonda hayal ettikleri sahneye çıkarlar ve anime sonlanır.Yok daha ekmek yeriz bundan derlerse de benzer bir sene geçirip bitirirler sezonu..Şikayetim yok gerçi arada bir sakin anime izlemek lazım
|
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
1 sezon daha eriyip bitmeye hayır demem doğrusu. Gelsin, izleriz D:
|
|
#4 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
2010 da ova gelecek diye biliyordum ama serimi gelecekmiş belki 2 si birden
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Favori Anime: Slam Dunk ,Bleach,ITAZURA NA KISS
|
işte buhabere bayındın çok güzel bianime
![]() :harika:
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-11-2009
Favori Anime: Hellsing,K-on!,Vampir Knight
Favori Manga: Fruits Basket
|
Müthiş bi haber.Bir sezonu nefesim kesilerek izlemiştim,çünkü daha önce içnde aşk,romantizm,şiddet,vampir vb. konuları dışında bi anime izledim.Oldukça sakin,eğlenceli,dostluk ve müzik üzerine bi anime:mutlu:Bu sezonuda hiç sıkılmadn izlerim...
|
|
#7 |
|
----
Favori Anime: D.Gray Man, One Piece, Samurai Champloo, xxxHolic Serisi
Favori Manga: Merupuri, Fairy Tail, Fruits Basket, Parasyte, Totally Captivated, Dengeki Daisy
|
çok güzel ya eğlenceli bi animeydi, insallah 2.sezonu gelir
|
|
#8 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
2.sezon geliyor denmiş zaten blue
![]() Çok sevindim, fıstıklarımı tekrar izleyebilicem. çok sevimliler ilk sezonu izlerken hiçbir beklentim yoktu. Bu kadar eğlenceli bir seri olacağını tahmin etmiyordum, beni yanılttı.
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Şuan zaten 2er dakikalık special mi, ova mı ne var ama Myanimelistte gözükmüyor :S Eğer ilk sezondan farklı olarak tam konuya girerlerse daha iyi olabilir. Animede sadece sevimlilik kazanamaz.
|
![]() |
|
|
|
#10 |
|
----
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
yok yaw gözüküyor benim izleme listemde var hatta :spit:
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|