|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#12 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailes,Fate/Stay Night,Baccano!,Kara no Kyoukai,Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen,NANA...
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket,NANA...
|
After Story,Clannad'ın ikinci sezonu gibi gözükse de Clannad serisinden apayrı bir konuya sahip bir yapım,karakterler aynı kişiler ve konu devam gibi gözüküyor olabilir ama benim görüşüme göre ikinci sezonu,birinci sezondan çok ayrı bir noktada ve bu görüşü tüm After Story izleyicilerinin çoğundan duyabilirsin.
|
|
#13 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Millenium Legend: Magical Destroy
|
Seneye oylama için de daha iyi bir sistem kurmakta fayda var.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-12-2009
|
ya bi sorun var: bunlar sadece belirli animeler ama göz ardı edilemicek manyak güzel animeler var. mesela 'bleach','death note', 'vampire knight'....vb. işte. sitede bunlardan hiç söz edilmiyor kırılıyoruz ama!!!
|
![]() |
|
|
|
#16 |
|
Moderator
![]() Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
oylama 2009 un bitmiş animeleri için yani daha önceki seneler (death note) bitmiş veya halen bitmemiş (bleach) animeler dahil değil.
|
|
|
|
|
#17 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: Sailor Moon, Clamp
Favori Manga: Suzuka, Clamp
|
En iyi animasyon ödülü alan Shangri-La'yı çevirselerde izlesek.. Merak ettim doğrusu...
|
|
|
|
|
#18 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 04-12-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: Darker Than Black,Naruto,Bleach,OnePiece
Favori Manga: OnePiece
|
bakemonagatari napmış nerdeyse tek oynamış bir bakam bu animeyede o kadar beğenilmesinin sebebi neymiş
susano'o haklısın oylamayı biraz daha geliştirebilirsiniz. Borastus anket için teşekkürler. bu sene daha iyileri çıkar inşallah. bu arada code geass'ın 3. sezonu ne zaman yayınlanacak bir bilgisi olan varmı. bu sene yayınlanacak diye duymuştum ama ne zaman olduğunu bilmiyorum. Son Düzenleme Susano'o tarafından 04-01-2010 19:07 de yapıldı. Sebep: Ard arda yazılmış mesajlar |
![]() |
|
|
|
#19 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 30-10-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Sailormoon, Magic Knight Rayearth, Fate Stay Night, Special A,Loveless
Favori Manga: Dengeki Daisy, Merupuri
|
2009 animelerinin içinde çok fazla izlediğim olmadığı için; yalnızca müzikler hususunda tutturmuşum görüyorum ki...
|
![]() |
|
|
|
#20 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 24-09-2009
Mekan: Ankara
Favori Anime: To Aru Majutsu Index
Favori Manga: Love Hina
|
Sonuçlar gayet güzel ama bonjour arkadasımızın dediği gibi Shangri La animesinin çevirisini anca ilk 2 bölüm bulabildim geri kalanı yok :( ing seyretmek de sıkıyo bilmediğin kelimeleri intten araştırıp ne demek istiyo bu diye bakmak falan
inş. çeviren 1 gurup çıkarda keyifle izleriz :spit:
|
![]() |
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|