|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Kiseki no Tanjoubi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Lelouchun (Yani Benim) doğum günü etkinlikleri için ayrıntılı detaylar burada: http://community.livejournal.com/cod...00.html#cutid1 Orada bulunmak istedim pff. Tr de böyle şeyleri de ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Code Geass
Favori Manga: I" S
|
Lelouchun (Yani Benim) doğum günü etkinlikleri için ayrıntılı detaylar burada:
http://community.livejournal.com/cod...00.html#cutid1 Orada bulunmak istedim pff. Tr de böyle şeyleri de görürüz umarım. |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Başlığa Türkçe olarak istersen "Mucize'nin Doğumu (Doğum Günü)" yazabilirsin.
R3'üde beklemedeyiz. |
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
|
Kaynağa sadık kalmak için öyle yazdım. Çok güzel eventler yapıyorlar yahu. Kıskandım.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Bu olayı biraz açıklamanız mümkün mü?
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
|
Lelouch'un doğum günü adına bir kaç etkinlikler yapılmış bilet verip girenler için. Hitomi gelmiş şarkı söylemiş falan bazı sahneler yayınlanmış, fan letterlar yazılmış hemen orada junjun ve sakurai ye ve okunmuş pasta yenmiş falan filan. Lelouch'a doğum gününde bazı karakterler hediyelerini söylemişler eğer yaşasaydı orange orange vercekmiş misal ehu
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Bunlar sitenin üyeleri ve kendi çaplarında bir fan-fic olayına mı girmişler? Onu anlayamadım.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Code Geassdaki Lelouch için bir etkinlik düzenlenmiş onu diyorsun. Eğer anime tartışma başlığında Code Geass diye alt kategorimiz olsa orada paylaşabilirdin ancak olmadığı için ve buda anime haberi olmadığı için yanlış olmuş
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
|