|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan 2010 Bahar Anime (prototip) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Spoiler: Spoiler:...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
Spoiler:
Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: Blue Seed, Clannad, Clamp
Favori Manga: Suzuka, Clamp
|
teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 03-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: Berserk
|
bu tam olarak nedir tam anlamadım ?
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
saol 2010da
canlı gibi olacak ..!
|
|
|
#5 |
![]()
----
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
2010 baharında çıkacak anime yapımlarının listesi.
Neyse, bir iki yapım eksik ama onlarda gelir. Votoms ve Gundam seirisine ova geliyor. 1931, Trigun Movie, Yojou-Han ilgimi çekti. KissXSis Tv? Amanın, manga bitmeden tv serisi... Üstüne üstük buna? :zordurum: |
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
Bu dönemde adam gibi anime çıkmazsa artık anime sektöründen umutlarımı baya bir kesecegim. Ki umut vaaden bir tane de göremedim umarım güzel birşeyler çıkar.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
Giant Killling'i bekliyorum dört gözle, bir de Ookiku Furikabutte 2 geliyor listede olmayan :harika:
|
|
|
#8 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Valla Borastus yine bunlar iyi 2009 batmıştı bence. Şu an yukardaki animelerden 3 üne epey iştahim kabardı
![]() Black rock shooter; bu kızın epey bi fanı var umarım anime hayal kırıklığı yaşatmaz. Kaichou wa maid-sama; mangasını okuyorum şu an çok ciddi bi konusu olmasada komik ve usui yakıyor. Son olarak -ve bence listedeki en taş anime Hakuouki : shinsengumi Kitan. Bu seriyi görünce inanılmaz şaşırdım. Çünkü Yone Kazuki'nin Hiiro no Kakera adlı oyunundaki çizimlerini çok beğenmiştim, animesi çıksa da izlesem diye kıvranmıştım. Bu da onun eseri ve bir oyundan uyarlama. Katana ve mistik konu onun vazgeçilmezi sanırım. Çevrilirse çok iyi olur epey kaliteli duruyor. Bunların dışında Shikideki gothic lady hoşuma gitti, Giant Killing de izlenebilir. Gerisine bakmaya değmez bile.
|
|
#9 |
![]()
Giriş Tarihi: 06-10-2009
|
Aralarında en çok Shinsengumilerle ilgili olduğu ve karakterlerin çizimleri olağanüstü olduğu için Hakuouki merak ediyorum, umarım ilk çevrilmeye başlayanlardan olur. Ardından yeni bir Gintama movie var!!:ozgurluk:
|
![]() |
|
|
|
#10 |
![]()
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
|
İkkitousen sezon 4 güzel
Koihime'nin 3. sezonu mu geliyormuş, peh ne gerek var ya.:hehe:İlk bakışta Hakuouki : hinsengumi Kitan ile Black rock shooter ilgimi çekti.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|