|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan 2010 Da Gösterimde Olacak Anime Filmleri Tarihleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Hajime no ippoyu bekliyorum... Hala ses seda yok......
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Naruto, One piece
Favori Manga: Historys Strongest Disciple Kenichi, Hajime no ippo
|
Hajime no ippoyu bekliyorum... Hala ses seda yok...
|
|
|
|
|
#12 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Bence uzun süre bekleme güzel abim...Çünkü 2.sezon 1.bitiminden 5 yıl sonra çıktı..Şimdi adamlar haklı vermiyorlar çünkü bi konu bitmiyor manga da ama bende heyecanla bekliyorum...
|
![]() |
|
|
|
#13 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
The Disappearance of Haruhi Suzumiya adlı Haruhi filmini çok merak ediyorum, zira Yuki hakettiği başrole geçmiş gibi.
Benim gibi 'daha çok Nagato!' isteyenler için nimet gibi bir şey olacak belli ki bu film. Film çoktan gösterime girdi fakat daha düşmedi nete, camrip dedikleri (ama resimli tribute'den farksız olan) videolarından bazı sahneler gördüm hele, sabırsızlığım daha da artıyor. Filmin 150 dakika olduğu gerçeği de resmen mini bir seri izleyeceğiz düşüncesi veriyor insana. Trigun için ölüyorum desem yeridir, 2. sesli trailer'ı da izleyince onları çok özlediğimi farkettim.Bir de Trigun da belki de tek kötü şey yer yer çizim kalitesinin ciddi boyutlarda düşmesi idi, bu film gıcır gıcır görünüyor (haliyle) ve bu hataya düşmeyeceklerinin sinyalini veriyor.Sabırla bekliyorum. Bir de görünen o ki, en yakın zamanda haneye katmayı planladığım Higashi no Eden'ın ve bir an önce izleyip, günceli yakalayabilirsem Gintama'nın filmini bekliyor olacağım bu yakınlarda.
|
|
|
#14 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
A.D. hikayesinin en son parçası olan Mobile Suit Gundam 00: Awakening of the Trailblazer 18 Eylül 2010'da vizyona girecek. Filmin tema şarkısını Uverworld grubu hazırlamış: "CHANGE", ayrıca film arası şarkı BACKHORN tarafından hazırlanacak. |
![]() |
|
|
|
#15 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
-Fragmanlar güncellenmiştir-
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|