|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan 2010 Tokyo Anime Fuarı Animasyon Ödülleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Mart ayının sonunda Tokyo Big Sight'da düzenlenecek olan bu senenin Tokyo Uluslararası Anime Fuarı 'nda ödül alacak isimler ve yapımlar ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Mart ayının sonunda Tokyo Big Sight'da düzenlenecek olan bu senenin Tokyo Uluslararası Anime Fuarı'nda ödül alacak isimler ve yapımlar açıklandı.
Bu sene de fuara katılıp sizlerle detayları paylaşacağız. Yılın Animasyonu ---- Summer Wars Televizyon Dalında En İyi Eser ---- Higashi no Eden (Eden of the East) Televizyon Dalında En İyi Eser ---– K-ON! OVA Dalında En İyi Eser ---- Eve no Jikan (Time of Eve) En İyi Yabancı Sinema Filmi --- Wall-E En İyi Japon Sinema Filmi ---- Summer Wars En Başarılı Yönetmen ---- Mamoru Hosoda (Summer Wars) Orijinal Eser Ödülü ---- Mamoru Hosoda (Summer Wars) Senaryo Ödülü ---- Satoko Okudera (Summer Wars) Sanat Ödülü –--- Youji Takeshige (Summer Wars) Karakter Tasarımı Ödülü ---- Yoshiyuki Sadamoto (Summer Wars, Evangelion 2.0) Seslendirme Ödülü ---- (Bakemonogatari - Koyomi Araragi) Müzik Ödülü ---- Shirou Sagisu (Evangelion 2.0) Kaynak: (AGT, Shana)
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Summer Wars haketmiyor bence bu kadar ödülü. İzlerken ilk başlarında heyecanlanmıştım ama sonunun bu kadar berbat olacağını hiç tahmin etmemiştim. Bunun ardındaki sebep yapımcıların önceden yaptıkları güzel çalışmalarını ödüllendirmek olsa gerek. Tıpkı birçok kez Oscar Ödülleri'ne aday olmamasına rağmen alamamış birine bir seferlik vermek gibi.
Zaten çok kıt bir sene geçirdik 2009'da. Çok izleniyor diye mi bilmem ama Ecchi aldı başını gitti resmen. Çok içler acısı bir yıl geçti. Arada kaliteli yapımlar çıkmadı değil ama bu kadar az olmasını beklemiyordum. 2010 için ümidim var. İnşallah daha kaliteli yapımlar seyredeceğiz bu yıl. |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Summer Wars ı burdanda bu kadar ödül aldıgını görünce iyice merakladım doğrusu.
|
|
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 11-11-2009
Mekan: ankara tokat arası
|
summer wars bi izlemek lazım artık..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Ben işin açıkçası Summer Wars'ı begendim farklı bir havası vardı. Eden of the East Okan çevirse de seyretmeye fırsatım olmadı.K-ON!un ise güzel bir çalışma olmasına rağmen abartıldığını düşünüyorum. Sonucunda bu serilerin Türkçeye çevirilmesi bu serileri seyretmeyen anime severler için büyük bir fırsattır.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
Summer Wars torrentten inemedi ki izleyeyim :(
K-ON da benim için sıradan bir seriydi.
|
|
|
#7 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
"Müzik Ödülü ---- Shirou Sagisu (Evangelion 2.0)"
Gerçekten de tartışmasız. Youtube den bulup dinleyin. |
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 04-12-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: Bakemonagatari, Darker Than Black,Naruto,Bleach,OnePiece
Favori Manga: OnePiece
|
bi bakmak lazım şu summer wars'a bu kadar ödül almış hakediyor mu haketmiyormu bi kontrol edelim. K-ON da biraz abartılmış gibi beklemezdim K-ON 'un ödül alacağını.
kişiliksiz bakam bi önerdiğin müziğe tavsiyen için sağol. beğenmezsem yazarım ha
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]()
----
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
|
![]() |
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
K-on a neden ödül vermişler hala anlamış değilim...
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|