|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Hajime KAMEGAKI, Japon Animasyonu Semineri ve Gösterisi (İstanbul) - PROGRAM GÜNCELLENDİ Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Daha önce duyurduğumuz Japonya Başkonsolosluğu ve Japonya Büyükelçiliği'nin 2010 Türkiye'de Japonya Yılı çerçevesinde yıl boyunca düzenleyeceği etkinlikler arasındaki 27 ŞUBAT'TA ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
![]() ![]() Daha önce duyurduğumuz Japonya Başkonsolosluğu ve Japonya Büyükelçiliği'nin 2010 Türkiye'de Japonya Yılı çerçevesinde yıl boyunca düzenleyeceği etkinlikler arasındaki 27 ŞUBAT'TA İSTANBUL PERA MÜZESİ ODİTORYUM'UNDA düzenlenecek olan Hajime KAMEGAKI, Japon Animasyonu Semineri ve Gösterisi etkinliğinin programı güncellendi. Konsolosluğun gönderdiği yeni program şu şekilde: Yer: Pera Müzesi Oditoryum Tarih: 27 Şubat Cumartesi Giriş: 3 TL Başlangıç: 18:30 Program: 25 dk. NARUTO filmi gösterimi Seminer Soru ve Cevap (Önceki programa göre yapılan değişiklik: Soru ve cevaplara daha çok zaman kalması için mola kaldırılmış ve kısaltılmış film gösterisi, seminerin önüne alınmıştır.) Etkinlik sayfasında yazdığına göre aynı seminer İzmir ve Eskişehir'de de düzenlenecektir. Gelişmeleri duyuracağız. Not: Pera Müzesi'nin adresi şu şekildedir - Meşrutiyet Caddesi No.65 Tepebaşı - Beyoğlu - İstanbul Adresin krokisi ve etkinliğin posterleri aşağıdadır: Kaynak: (AGT, Shana)
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 25-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Dears
Favori Manga: ------
|
aslinda grup oluştursak diyordum hep beraber giderdik ?
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: Cowboy Bebop,Bleach,Death Note,Planetes,Welcome to the NHK!,Code Geass,Darker Than Black,Naruto
Favori Manga: Claymore,The Breaker,Veritas
|
ben yarın seminere gideceğim hatta biraz erken gidip pera müzesinde sergide olan picasso gravürlerini incelemeyi de düşünüyorum. isteyen benle iletişime geçerse beraber gidebiliriz.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
görünen o ki çok fazla ilgi gördü seminer; çünkü aldığım habere göre içerisi tıklım tıklım ve dışarıda bayağı kişi varmış girmeyi bekleyen...giden arkadaşlar eğer buraya nasıl olduğunu yazarsa iyi olur dönünce
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
Gittim yoğunluktan giremedim.Pek çok kişi ile tanıştım kuyrukta güzel oldu.Üzülmedim giremediğime.Bizim lordcha yı gördüm scan lamış çalımasını dağıtacam filan diyordu.Sorucaktım ne olacak bıraktığın bu seriler diye de canını sıkmıyim dedim es geçtim
|
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Amaneyyyy İzmir'de böyle yoğun olursa ne yapacağız :(....
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Sabahtan kuyruğa giricen
![]() İyi ki gitmemişim
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: Cowboy Bebop,Bleach,Death Note,Planetes,Welcome to the NHK!,Code Geass,Darker Than Black,Naruto
Favori Manga: Claymore,The Breaker,Veritas
|
ben gidip kapıdan dönenlerdenim bu kadar ilgi olacağını tahmin etmemiştim. kuyruğu gören herkes şaşırdı zaten
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
lordcha...yiğit?
şu ayesin çizeri?
|
![]() |
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
ya bu başlıktan neden 2 tane var. ben gittim ve girebildim seminere. özkan çok pişman olmalısın bence
çok güzeldi. Duyurular kısmındaki başlığa yazdım düşüncelerimi.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|