Eski 20-02-2010, 21:45   #1
Kıdemli Üye

Tenbatsu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-09-2009
Standart Hajime KAMEGAKI, Japon Animasyonu Semineri ve Gösterisi (İstanbul) - PROGRAM GÜNCELLENDİ

Daha önce duyurduğumuz Japonya Başkonsolosluğu ve Japonya Büyükelçiliği'nin 2010 Türkiye'de Japonya Yılı çerçevesinde yıl boyunca düzenleyeceği etkinlikler arasındaki 27 ŞUBAT'TA İSTANBUL PERA MÜZESİ ODİTORYUM'UNDA düzenlenecek olan Hajime KAMEGAKI, Japon Animasyonu Semineri ve Gösterisi etkinliğinin programı güncellendi.

Konsolosluğun gönderdiği yeni program şu şekilde:

Yer: Pera Müzesi Oditoryum

Tarih: 27 Şubat Cumartesi

Giriş: 3 TL

Başlangıç: 18:30

Program:
25 dk. NARUTO filmi gösterimi
Seminer
Soru ve Cevap

(Önceki programa göre yapılan değişiklik: Soru ve cevaplara daha çok zaman kalması için mola kaldırılmış ve kısaltılmış film gösterisi, seminerin önüne alınmıştır.)

Etkinlik sayfasında yazdığına göre aynı seminer İzmir ve Eskişehir'de de düzenlenecektir. Gelişmeleri duyuracağız.

Not: Pera Müzesi'nin adresi şu şekildedir - Meşrutiyet Caddesi No.65 Tepebaşı - Beyoğlu - İstanbul

Adresin krokisi ve etkinliğin posterleri aşağıdadır:

Kaynak: (AGT, Shana)

Eski 25-02-2010, 14:27   #2
Sadık Üye

vecitasan'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Dears
Favori Manga: ------
Standart İlgi: Hajime KAMEGAKI, Japon Animasyonu Semineri ve Gösterisi (İstanbul) - PROGRAM GÜNCELLENDİ

aslinda grup oluştursak diyordum hep beraber giderdik ?
Bayvecitasan Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-02-2010, 15:43   #3
Yeni Üye

elovitnas'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: Cowboy Bebop,Bleach,Death Note,Planetes,Welcome to the NHK!,Code Geass,Darker Than Black,Naruto
Favori Manga: Ga-Rei,Claymore,Naruto,Bleach
Standart İlgi: Hajime KAMEGAKI, Japon Animasyonu Semineri ve Gösterisi (İstanbul) - PROGRAM GÜNCELLENDİ

ben yarın seminere gideceğim hatta biraz erken gidip pera müzesinde sergide olan picasso gravürlerini incelemeyi de düşünüyorum. isteyen benle iletişime geçerse beraber gidebiliriz.
Bayelovitnas Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-02-2010, 18:55   #4
Sadık Üye

nasu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub

görünen o ki çok fazla ilgi gördü seminer; çünkü aldığım habere göre içerisi tıklım tıklım ve dışarıda bayağı kişi varmış girmeyi bekleyen...giden arkadaşlar eğer buraya nasıl olduğunu yazarsa iyi olur dönünce
Baynasu Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-02-2010, 21:29   #5
Kıdemli Üye

muhtesemmatrix'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları

Gittim yoğunluktan giremedim.Pek çok kişi ile tanıştım kuyrukta güzel oldu.Üzülmedim giremediğime.Bizim lordcha yı gördüm scan lamış çalımasını dağıtacam filan diyordu.Sorucaktım ne olacak bıraktığın bu seriler diye de canını sıkmıyim dedim es geçtim
Bay muhtesemmatrix şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-02-2010, 21:57   #6
Kıdemli Üye

martikanadi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man

Amaneyyyy İzmir'de böyle yoğun olursa ne yapacağız :(....
Eski 27-02-2010, 22:08   #7
Asistan

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 31-08-2009
Favori Anime: One Piece, Kimi ni Todoke
Favori Manga: One Piece

Sabahtan kuyruğa giricen

İyi ki gitmemişim
BaybLue-Dragon Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-02-2010, 22:22   #8
Yeni Üye

elovitnas'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: Cowboy Bebop,Bleach,Death Note,Planetes,Welcome to the NHK!,Code Geass,Darker Than Black,Naruto
Favori Manga: Ga-Rei,Claymore,Naruto,Bleach

ben gidip kapıdan dönenlerdenim bu kadar ilgi olacağını tahmin etmemiştim. kuyruğu gören herkes şaşırdı zaten
Bayelovitnas Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-02-2010, 22:22   #9
Sadık Üye

nasu'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub

lordcha...yiğit? şu ayesin çizeri?
Baynasu Çevrimdışı  
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 27-02-2010, 22:23   #10
Moderator

özz'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles

ya bu başlıktan neden 2 tane var. ben gittim ve girebildim seminere. özkan çok pişman olmalısın bence çok güzeldi. Duyurular kısmındaki başlığa yazdım düşüncelerimi.

Bayan özz şuan çevrimiçi  
Alıntı Yaparak Cevapla

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 16:35.