|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Hajime KAMEGAKI, Japon Animasyonu Semineri ve Gösterisi (İstanbul) - PROGRAM GÜNCELLENDİ Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Gördüm senin için iyi olmuş. Hatta arkadaş bazı koparan sahneleri söyledi. Sasuke ölmeyecekmiş...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Gördüm senin için iyi olmuş. Hatta arkadaş bazı koparan sahneleri söyledi. Sasuke ölmeyecekmiş
|
![]() |
|
|
|
#12 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
ya akıl var mantık var Sasukeyi animenin ortasında öldürüp seyirci mi kaybetsinler zaten Hajime de söyledi animeler ticari kaygı barındırıyor, izlenme oranları satılan oyuncağından, figüründen bilmem neyinden ölçülüyormuş.
gerçekten sorulan soruların çoğu mantıksızdı yani en başta Sasukenin ölüp ölmeyeceğini mangaka bilir zaten yönetmen ne bilsin ya da Onepiece' in Türkiye' de yayınlanıp yayınlanmayacağını. Allahtan orda basından bir bayan vardı da cevap verdi bu soruya. cevap yine; RTUK
|
|
|
#13 |
![]() ![]()
|
Evet mantıksız sorular sorulmuş hep. Rağbet var ama düzgün soru yok :birsey gelmez:
|
![]() |
|
|
|
#14 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
evet, ben seminerin içeriği hakkında fazla bilgim olmadığı için soru falan hazırlamadım orada da soracak güzel birşey gelmedi aklıma. diğer şehirlerde gidecek arkadaşlar sorularını iyi düşünsünler
![]() kapıda yığılma olması güzel oldu, bu tür etkinliklerin artacağına eminim artık. manga sergisine de kesin gitmeliyim
|
|
|
#15 |
![]() ![]()
|
Manga sergisi Kasımda ya
|
![]() |
|
|
|
#16 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
acaba shuheisha ile birlikte birkaç mangakayı da getirirler mi?
|
![]() |
|
|
|
#17 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
hehehe böyle yığılma olduğuna göre ben amacıma ulaşmışım...
|
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|