|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan ''Black Lagoon:Robertas Blood'' Trail Promosyon ve Fragman Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Blu ray promosyon diskinde Oavların çıkacağı tarih belli oldu.bu da fragman;(ÖZELLİKLE SONLARINDA YENİ SAHNELER VAR) Spoiler: You Tube You Tube ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
Blu ray promosyon diskinde Oavların çıkacağı tarih belli oldu.bu da fragman;(ÖZELLİKLE SONLARINDA YENİ SAHNELER VAR)
Spoiler:
Tabi bunu çevireceğimi de duyurmuştum.... ozman -lalakop tarzan- cinnet fansub |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Vayy baya alengirli bi fragman olmuş..Özlemiştim bu takımı.Merakla bekliyorum.Haber için teşekkürler
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: freiburg
Favori Anime: elfen lied, claymore , d gray man ....
|
hehe.cok güzel bir seri.3. sezonu cikacakmiydi bunun? biri aydinlata bilir mi beni
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 19-10-2009
Favori Anime: Black Lagoon
Favori Manga: Doubt
|
Ahhh sabırsızlıkla bekliyom yaaa.2010da ne zaman acaba yawww
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
17 Temmuz 2010'da çıkacak. Ayrıca 5 bölüm olacak ve gene ayrıca ovanın ismi roberta. Hani şu hizmetçi kız. Onun üzerine kurulabilir ovalar ama bizimkiler gözükecektir tabi.
|
|
|
|
|
#7 |
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
![]() süper roberta sabırsızlıkla beliyorum
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Mangaya göre olucaktır büyük ihtimalle ...Eğer o şekilde olursa Revy den falan birşey beklemeyin ...Roberta dışındaki karakterlerin sadece yardımcı eleman olarak uzkatan olayları takip etmesi sözkonusu...Mangadaki durum kabaca bu şekildeydi
|
|
|
|
#9 |
Favori Anime: osmanın maceraları
|
abi herşeyide bilme yahu
|
![]() |
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KK6659%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
![]() ilk gösterim tarihi:01.07.2010 Anime expo da gösterilecektir...Los Angeles anime expo ![]() http://www.anime-expo.org/2010/05/18...at-anime-expo/ DVD ve blu-ray olarak 17.07.2010 da piyasaya çıkıp, 01.07.2010-02.03.2011 arası devam edecektir... lan ben 2011'mi....pöhhhhhh...iğrenç....ulan ben 2011 de.......... neyse bakalım bir gösterilsin...lan temmuz 1 bir diyor hızlanmam lazım.... |
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|