|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan AniDB 2009 seçimleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> sanırım bunu 8 yıldır yapıyorlar 2009 ödülleri http://forum.anime-reactor.net/viewtopic.php?t=23263 bu da 2001-2009 arası en iyileri listesi http://www.megaupload.com/?d=K7T5QADV...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
sanırım bunu 8 yıldır yapıyorlar
2009 ödülleri http://forum.anime-reactor.net/viewtopic.php?t=23263 bu da 2001-2009 arası en iyileri listesi http://www.megaupload.com/?d=K7T5QADV |
|
|
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: tsubasa,one piece
|
Benim tercihlerimle örtüşüyor.Bu serilerin belli kısmının AMT tarafından çevrilmiş yada çevriliyor olması ayrıca sevindirici.Bilgilendirme için teşekkürler.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Tüm zamanların en iyisinde Bakemonogatari'yi görmek istmezdim her ne kadar bir çok kişi bu animeyi sevse de ben bir türlü ısınamadım.
Diğer seçimler çok yerinde olmuş. |
|
|
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
bakemonogatari,intihar edip duran hoca,birde şu yeni araka bridge
![]() o kadar çok her şey hakkında endişe edip,düşünce üretiyorlarki sonunda ehhhh ben rahatlıyormuyum,yazarın ,çizerin stresinimi izliyorum diyorsunuz...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
On numara seçimler olmuş, tamamen benim görüşlerimi yansıtan.Bakemonogatari'yi birincilikte gördüğüme çok sevindim, ayrıca Eve no Jikan, Kara no Kyoukai ve Toradora gibi serilerin de seçilmiş olması güzel olmuş.Eh bir de Senjougahara'nın tabii ki
|
|
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
Orada bir animeye karşıyım o da Toradora.Bildiğin epic fail !!!
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Seçilenlerden bir çoğunun izlenecekler listemdekilerle aynı olduğunu görünce doğru seçimler yaptığımı farkettim.
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Toradora hariç diğer tüm seçimlere katılıyorum. Özellikle best karakter development tam bir "epic fail" bana göre...
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
En iyi kapanışı Higashi no Eden hakediyordu zaten, gayet kaliteliydi. En iyi spor animesi ise tabii ki Ippo'ya gitmiş, zaten tek alternatifi Cross Game'di...
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Cross Game bu sene bittiği için 2009 dallarında yarışmadı, ama tahminim bu sene için bir çok ödülü toplayacaktır.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|