|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Mirai Nikki Pilot OVA Kesinleşti Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Sitemizde de çevrilen bu güzel manganın uzun zaman sonra ilk anime duyurusu yapıldı..2006 yılında yayınlanmaya başlayan ve halen devam eden ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
![]() Sitemizde de çevrilen bu güzel manganın uzun zaman sonra ilk anime duyurusu yapıldı..2006 yılında yayınlanmaya başlayan ve halen devam eden Mirai Nikki mangasının Pilot bölümünün tarihi belli oldu.9 Eylül 2010 tarihinde manganın animeye uyarlanan ilk serisi yayına başlayacak.Ama dipnot olarak verelim.Anime 1 Bölümlük Uzun matraj OVAdan oluşacak.Belki ileride yeni bi serisi çıkabilir.Ancak şimdilik benim aktaracaklarım bu kadar.Yeni gelişmeler oldukça aktaracağım. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
Bekir kahretsin senin yüzünden devam edemiyoruz bu seriye
Çok sevindim bu habere, bu gazla editör'ün kafasını şişirip seriye devam etmeliyim artık.Haber için teşekkürler underfined.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Rica ederim beğendiğinize sevindim
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Vay canına, harika bir haber. Ova felan ama olsun, iyi olacak iyi. Haber için çok teşekkürler.
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|