|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Kure-nai OVA Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> 2008 yılında 12 bölümlük tv serisi olarak yayınlanan Kure-Nai nin OVA sı kesinleşti.OVA nın 2 Temmuz 2010 da piyasaya sürüleceği ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
![]() 2008 yılında 12 bölümlük tv serisi olarak yayınlanan Kure-Nai nin OVA sı kesinleşti.OVA nın 2 Temmuz 2010 da piyasaya sürüleceği kesinleşti.Konusu henüz kesinlik kazanmış değil.Gelişmeleri aktaracağım. |
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
|
Buna sevindim. Beğenerek izlediğim bir seriydi.
Underfined teşekkürler.
|
|
|
#3 |
|
----
Mekan: ist.BUL?
Favori Anime: Black Lagoon,Gintama,Melancholy of Haruhi Suzumiya,Detroit Metal City
Favori Manga: Fairy Tail;Sekirei;Berserk;Golden Boy
|
Ova çıkartana kadar seriye 2. sezon yapsalar bence harika olur. Mangada animenin bittiği yerden sonraki yerlerde epey aksiyon var ve güzel olaylar gelişiyor. (Ya da yeniden mangaya daha yakın bir anime yapsalar 26 bölümlük
)
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 14-10-2009
Mekan: Evrendeki Bir Yer
Favori Anime: Erementar Gerad,Fate/stay Night, Kimikiss, Shakugan No Shana, Toradora, Otome Wa Boku Ni Koishiteru
Favori Manga: Merupuri , Parallel
|
Doğrusu animenin son bölümü bende biraz eksiklik hissi bırakmışdı. Ova sının çıkmasına sevindim doğrusu. Ama Ova biraz yetersiz kalır diye düşünüyorum. 2. sezona başlasalar daha iyi olurdu. Bu arada bilgilendirme için teşekkürler....
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Neyse, mangasına ben de devam etmiştim, o yüzden ovanın bana yetmeyeceğini düşünerekten daha fazla houzuki görmek istiyorum
Seri gelsin~İyi güzel de benim takıldığım şey, bu haberin şubatta çıkması ve nisanda "bu haber hiçbir siteden alıntı değildir" denmesi...>_> Alıntı değilse nereden merak ettim.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Alıntı derken diğer Türk anime sitelerinden alıntı yapmadım.Netteki diğer sitelerden araştırmalarımı(yabancı siteler) buraya çevirip aktarıyorum.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Anladım, o zaman pek bir âlâ olmuş
Pardon...Neyse konusunun kesinlik kazanmamış olması kötüymüş yalnız... |
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
Netteki diğer(yabancı) sitelerden alıntı yapılınca alıntı yapılmış olmuyor.Sayende yeni bir şey öğrendim
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|