|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan NTVMSNBC Haberi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> NTVMSNBC şöyle bir fotoalbüm yapmış İlginizi cekeceğini düşünüyorum; http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/izlem...100-anime.html...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 16-03-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach
|
NTVMSNBC şöyle bir fotoalbüm yapmış
İlginizi cekeceğini düşünüyorum; http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/izlem...100-anime.html |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 19-05-2010
Favori Anime: FMA Brotherhood
Favori Manga: One Piece
|
Süper bir liste olmuş diyemiyecem, eminim ki sizlerde bir sürü eksik bulmuşsunuzdur ancak, benim gözüme code geass in yokluğu fazlaca çarptı.
|
|
|
#3 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Çok fanservice seriler var ama klasikler yok. Benim gözüme takılan bu oldu.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Ay çok boş bi seçim olmuş. Anime dünyasının bel kemiğini oluşturan serilerden biri olan Code geass yok, gundam yok(biri hariç), naruto yok. Daha hangi birini sayıyım... Kalite açısından yüzüne bile bakmayacağım seriler çoğu. En çok güldüğümse Gravitation oldu xD Hiiiiiç beklemyordum listede onu.
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
çok salak bir liste bekledim de beklediğimden iyi çıktı açıkcası. Boogiepop Phantom gibi bir klasigi bulundurması şaşırtıcı, trigun, eva, kenshin, grave of the butterfly var ayrıcana monster gibi nedense bir türlü popüler olamamış mükemmel bir seri var. O kadar da berbat değil açıkcası.
Naruto başlarda vardı sanki birde gundam uzmanı değilim ama gundam seed olması yeterli açıkcası benim için izlenmesi gerekenlerde. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|