|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Bakabt Hacklendi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Anime dünyasının en hızlı, en çok serinin olduğu,anime dünyasının en kaliteli trakerı bakabt dos saldırısından dolayı kapandı. http://baka.applehomicide.com/ yukarıda linkte ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 19-10-2009
Favori Anime: berserk~slam dunk~claymore~totoro~golden boy~naruto~~Sword of the Stranger~Welcome to the NHK!
|
Anime dünyasının en hızlı, en çok serinin olduğu,anime dünyasının en kaliteli trakerı bakabt dos saldırısından dolayı kapandı.
http://baka.applehomicide.com/ yukarıda linkte bakabtnin blogu olup gelişmeleri takip edebilirsiniz ayrıca neden kapandığını bu adresten bakabilirsiniz http://baka.applehomicide.com/2009/08/23/kdos/ Saldırıya yapan kişi upload oranını düzeltmedikleri için sinirlenip siteyi kapattırmıştır.Bunu yapanında mesut baysan adında biri olduğu :( (Türk olma olasığı çok yüksek, türk diyorum, bunu yapsa yapsa biz yaparız ) olduğu yazıyor.Anime alemine güzel çalışmalarla adımızı duyururuz umarım.:s34:
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Gerçekten üzücü bir durum. Umarım kısa sürede üstesinden gelirler. Malum arkadaş Hollanda üzerinden saldırıyı gerçekleştirmiş sanırım. Ne diyelim geçmiş olsun. "Şu Çılgın Türkler" diye boşuna laf dolaşmıyor...
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Trabzon
Favori Anime: Itazura Na Kiss
Favori Manga: Bitter Virgin
|
Umarım sorunları çabucak hallolur, yoksa o hızlı torrentleri başka nereden bulurum ben?
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Abicim işte bizim milleTimiz böyle 3-5 kendini bilmez yüzünden hepimiz aynı kefeye koyuluyoruz.Ne diyelim yakında düzelmeleri dileğiyle...
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: osmanın maceraları
|
hack kötü birşey ama daha önce de yapılan efsane hack saldırılarından dolayı dünyada sayılı ülkelerden biriyiz.3-5 değiliz yani hocam
|
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Denizli
Favori Anime: One Piece-NHK ni Youkoso-Ouran HC-LoveCom-Berserk-NGE-Slam Dunk-Hajime no Ippo-Seirei no Moribito
Favori Manga: One piece
|
Bunun yüzünden Türkiye'ye erişimi kapatmazlarsa iyidir.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: NGE
|
neden yapsa yapsa biz yaparız denmiş anlamadım. Sanki dünya da dos atak denilen olayı sadece biz biliyoruz. Dos atak denilen olay oldukça basit birşey ki zaten böyle bir genel isim koymuşlar ve okulda derslerde bile gösteriyorlar böyle birşeyden korunmayı falan. Bir siteyi göçertmek güzel birşey değil adamlar o kadar uğraşıp birşeyler çıkarmaya çalışıyorlar sende gidip kendi egon için hiç alakasız siteleri indirmeye çalışıyorsun.
O site birkaç gün sonra tekrar açılır, adamlar gider belli IP leri banlarlar veya bandwidth e komple sınırlama getirirler. Ayrıca böyle tipler yüzünden bizde bilgisayarımıza virus bulaşmasın diye bir sürü antivirüs firewall kurmak zorunda kalıyoruz. |
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
Bakabt benim can damarımdı. Ulan mesut, işin gücün yok mu lan senin. Busun olm sen;
Spoiler:
|
|
|
|
#9 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
|
![]() |
|
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
nyaa torrents yada tokyotosho yada
raw veren rus yada çin sitelerine yada siz en iyisi japon torrentlerine dadanın