|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Erken Olsa da 2010 Yaz Animeleri Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın Orijinal boyut için tıklayın TV (Summer) Shukufuku no Campanella (01 July) <-- based on eroge Shiki ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 15-09-2009
|
TV (Summer) Shukufuku no Campanella (01 July) <-- based on eroge Shiki (08 July) Sengoku Basara Two (xx July) seikimatsu occult gakuin (xx July) Ookami-san to Shichinin no Nakama-tachi (xx July) seitokai yakuin domo (xx July) Sekirei ~Pure Engagement~ (xx July) Nurarihyon no Mago (xx July) Amagami SS (xx July) Asobi no Ikuyo (xx July) Kuroshitsuji II (xx July) Digimon Xros Wars (xx July) .........digimon anyone? Tono to Issho (xx July) Strike Witches 2 (xx July) Highschool of the Dead (xx July) Densetsu no Yuusha no Densetsu (xx July) Mitsudomoe (xx July) Osaka Hamlet (Summer) .hack//Link (Summer) OVA/MOVIE(Summer) Ginmaku Hetalia - Axis Powers Paint it, White [Shiroku Nure!] (05 June) [MOVIE] 11eyes (25 June) [OVA] Kure-nai (02 July) [OVA] Shin Koihime†Musou (07 July) [OVA] Pokemon Diamond & Pearl: Genei no Hasha Zoroark (10 July) [MOVIE] Zettai Karen Children (16 July) [OVA] Black Lagoon: Roberta's Blood Trail (17 July) [OVA] Abnormal Physiology Seminar (23 July) [OVA] Aki Sora ~Yume no Naka~ ep1 (30 July) [OVA] Naruto Shippuuden: The Lost Tower (31 July) [MOVIE] Konchuu Monogatari Mitsubachi Hutch ~Yuuki no Melody~ (31 July) [MOVIE] Çeşitli tanıtımlar var ama ben koymuyorum,işim gücüm var.Alt yazılar devam ediyor,olmazsa ilk sezon ve önceki altyazılara da bir ozman ayarı çekeceğim
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]()
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
|
Yav bu yaz Iron Man falanda çıkmıyor muydu?Yoksa 2011'e mi attılar?
|
|
|
#4 |
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Black rock shooter
kuroshitsuji 2 hariç hiçbirini izlemem. Üzüldüm ya, çok kötü bir sezon. Halbuki bu sezon epey iyi animeler vardı ![]() Hatta Kuroshitsuji'yi de batırmışlar, nerde Ciel nerde benim kedileri 'puny puny, ah puny puny' diye seven Sebastian'ım xD . Şu sarışın velet hiç olmamış. Kahya da asla Sebby'nin yerini tutamıycak gibi, gözlükle bi de ıyh.
|
|
#5 |
![]() ![]()
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Maalesef 2011 e atıldı Marvel animeleri...
|
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 20-04-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Death Note, Aishiteruze Baby, Hakuoki, Ghost In The Shell, Naruto: Shippuuden
Favori Manga: Katekyo Hitman Reborn, Ai Kora, Zetman, Bremen, Kongou Banchou
|
High School Of The Dead beklediğim bir anime yaz gelse de izlesek
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 19-10-2009
Favori Anime: berserk~slam dunk~claymore~totoro~golden boy~naruto~~Sword of the Stranger~Welcome to the NHK!
|
Nurarihyon no Mago ilgimi çekti.Ama dandik bir sezon olacak gibi.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: One Piece, Gintama, Higashi no Eden
Favori Manga: One Piece, FMA, Beelzebub
|
Bu sezon çok iş yok gibi geliyor bana Highschool of the Dead dışında ki PVsinden izlediğim kadarıyla iyi iş çıkarılacak. Bol ecchi olması gözüme çarpmadı değil...Nurarihyon no Mago ya bakarım bir de, merak ediyordum seriyi açıkçası.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 02-11-2009
Mekan: Denizli - Ankara - Antalya - İzmir
Favori Anime: FMA - FMP
Favori Manga: Tüm Mangalar
|
wowww süper seriler var yine ve devam serileri elinize sağlık
ama ana sayfa dağılmış yaw resim yüzünden
|
|
#10 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
bu sezon iş yok
benim listem bu gerisi fason iş ![]() Sekirei ~Pure Engagement~ Highschool of the Dead Black Lagoon: Roberta's Blood Trail
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|