|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan "Supernatural" Anime Oluyor (Güncellendi) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Amerika'nın ünlü TV serisi Supernatural, yapımcı şirketi olan Warner Bros'un Japonya resmi sitesinden yapılan duyuruya göre Ocak 2011 tarihinden itibaren ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
![]() Amerika'nın ünlü TV serisi Supernatural, yapımcı şirketi olan Warner Bros'un Japonya resmi sitesinden yapılan duyuruya göre Ocak 2011 tarihinden itibaren "özel bir proje" olarak yayınlanacak. Projenin resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Websitede yapılan açıklamaya göre anime daha önce görülmemiş bir konu üzerinde işlenecek. ![]() Güncelleme 1: Anime yapımcı firmalarından olan MADHOUSE bugün sitesinde yaptığı bir duyuruyla Warner Bros stüdyolarının TV serisi olan diziyi "Supernatural the Animation" adıyla animeye uyarlayacak. Dünyaca ünlü bir yabancı TV serisinin Japon anime stüdyoları tarafından animeye uyarlamasının ilk örneğini teşkil ediyor. Serinin Blu-ray ve DVD satışları Japonya'da Warner Home Video tarafından 12 Ocak 2011 tarihinden itibaren satışa sunulacak. Güncelleme 2: "Animeanime.jp" websitesinden yayınlanan habere göre anime, TV serisinin ilk iki sezonunu kapsayacak şekilde 22 bölümden oluşacak ve ilk volume 12 Ocak tarihinde ilk 2 bölümün yayınlanmasıyla başlayacak. "3-12" bölümler arasını kapsayan "Set 1", 2 Şubat; "13-22" bölümleri içeren "Set 2" ise 6 Nisan tarihinde satışa sunulacak. (Satış tarihlerinde değişiklikler yaşanabilir.) Anime, TV serisinin en iyi bölümlerinin yeniden yapımı olmakla kalmayıp orijinal seride yer almamış sahneler, bölümleri de kapsayacak. Ki bu bölümler; Winchester Kardeşlerin çocukluğu, animeye özgü düşmanlar ve TV serisinin yan karakterleri üzerine kurulu hikâyeler. Supernatural 'ın yaratıcısı Eric Kripke de anime projesinin başındaki isimlerden biri olacak. Kaynak: ANN |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Mobile Suit Gundam 00
Favori Manga: Claymore, Berserk
|
Sabah sabah çok iyi geldi bu haber. Eminim harika olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
harika bir haber bu, teşekkürler fudy
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
güzel olabilir, tarih de uzak değilmiş
|
|
|
#5 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
ilginç! merak ettim. daha önce hiç işlenmemiş konu neymiş..
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Çıksın çıksın, valla izlerim ._.
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Dizinin birinci sezonunu çok beğenmiştim animesine bayılırım herhalde
... Güzel bir haberdi teşekkürler....
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Supernatural izlemedim, sonrasında da -şimdilik- izlemeyi de düşünmüyorum ama bu Anime'yi izleyeceğim.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Konu güncellenip yeni bilgiler eklenmiştir.
|
![]() |
|
|
|
#10 |
![]()
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara / Sincan
Favori Anime: Gunbuster, Armored Trooper Votoms, Adventure of Ganba, Cowboy Bebop, Ergo Proxy
Favori Manga: Battle Angel Alita
|
Tadı damağımızda kalacakmış gibi geliyor.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|