|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Yeni 1/1 Gundam anıtı tamamlandı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın Shizuoka'daki yeni Gundam anıtı tamamlanmış. Dizaynsal olarak Odaiba'da inşaa edilen ilk Gundam anıtına takviyeler yapılmış versiyon ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Shizuoka'daki yeni Gundam anıtı tamamlanmış. Dizaynsal olarak Odaiba'da inşaa edilen ilk Gundam anıtına takviyeler yapılmış versiyon olan bu anıtta ayrıca fazladan bir Beam Saber yeralacak. Resmi açılış töreni 24 Haziran'da yapılacak anıt 10 Ocak'a dek görülebilecek. Bu arada Japon havayolları firması All Nippon Airways bu anıt için ilginç bir göndermeye girerek uçaklarını RX-78-2 logolu baskılamaya başladı. Yaz boyunca gerçekleştirilecek uçuşlar yukarıda görünen uçaklarla gerçekleşecek ayrıca bu havayolunu seçen Gundam hayranları sadece bu havayollarının promosyonu olarak sınırlı sayıda üretilen özel renk scheme'li 1/144 RX 78-2 kitlerini edinebilecekler. ![]() Ah! Japonya'da olmak vardı!
|
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: HyunSeung's puppy eyes <3
Favori Anime: D.Gray-Man, FMA:bro,PandoraHearts,VampireKnight, LoveCom,KimiNiTodoke,Nana, Gundam00,Ouran, UraBoku
Favori Manga: Flowers of Evil, Dengeki Daisy, CUT, Running On Empty, KoukouDebut, Merupuri, TotallyCaptivated
|
Adamlar neler yapıyor ya, kahroluyorum japonyayı ve bütün bunları gördükçe
Götürün beni oralara Exia istiyorum.
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 16-03-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach
|
Devasa mobil suit resmi yüzünden anasayfanın yapısı bozuldu. Nerdeyse 2 kat genişledi anasayfa.
Boeing 777-300 uçağini gundama boyatmakta ilginç olmuş.
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
Beni Japonya nın yağmurlarında yıkasınlar..yıkasınlar...
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 24-09-2009
Favori Anime: GTO / FMA 2 / BLEACH / Death Note / Cowboy Bebop
Favori Manga: GANTZ / GTO / Death Note / BLEACH
|
aslında içine girilebilir, gezi tur düzenlenebilir bir şey olsa çok daha şahane olur. ziyaretçiler sayesinde, anıta harcanan para bile çıkar
![]() ______ bu arada kiti yeni gördüm, cidden iyi parçaymış... |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|