|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan "B gata H kei" Yapımcıları Tehdit Mektupları Alıyor Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Haber B Gata H Kei isimli anime serisinin yapımcıları şirketin resmi sitesinden yaptıkları duyuruyla stüdyo çalışanları ve senaryo yazarlarının sık ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 | |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
![]() İlk kez böyle bir haber duydum. Sizler üyelerimiz bu konuda ne düşünüyorsunuz? |
|
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Nana , Itazuraa Na Kiss
|
İlginç bi haber olmuş. Böyle bi sebepten dolayı nasıl birisi bir şirketi tehdit etme
ihtiyacı duyarki
|
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
ergenekon'dur ergenekon
|
|
|
|
#4 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
![]() Konusunu değiştirebilmek için senarist dövmeyi göze alabileceğim o kadar seri oldu ki benim... Şaka bir yana... Konu başlığına bakınca birisinin nihayet anti lolicon damarı kabardı da harekete geçti diye düşündüm değilmiş. Bildiğin fanboy tepkisi, her zaman oluyor. Örneğin 1990'larda Hideaki Anno TV serisi ve End of Evangelion'un finalinden sonra çeşitli şekillerde ölüm tehditleri almıştı. Aşağıda birkaç örneği görülebilir: Yakın tarihteki bir başka örnek de Seiji Mizushima'nın Gundam 00 S2'yi yaparken kendisiyle yapılan bir röportajda "şu an canımı en sıkan sorun fan'lardan gelen saldırgan mesajlar" demesiydi. Neredeyse her Anime'de bu tür tepkiler oluyormuş bence yapımcılar reklamın iyisi kötüsü olmaz yoluna gitmiş, ayrıyeten özel bir açıklama yapmanın bence başka bir tabiri yok. Seriyi izlemedim ama bu mesajdan sonra pek de matah bir seri olduğunu sanmıyorum. |
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 16-03-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Bleach
|
Ayın 17 sinde bitirmemişlermiydi bu seriyi.
Bu saaten sonra ne tehditi yapıyorlar.
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Ben de basligi gorunce Akuma_Blade ile ayni seyi dusundum. Tehditin amaci alternatif bir son istemek olabilir. Animeyi izlemedim, aklima baska bir sey gelmiyor. Hayranliktan cikmis bu is, holiganliga donmus.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 20-04-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Death Note, Aishiteruze Baby, Hakuoki, Ghost In The Shell, Naruto: Shippuuden
Favori Manga: Katekyo Hitman Reborn, Ai Kora, Zetman, Bremen, Kongou Banchou
|
12-13 bölümlük anime için tantanaya bak.
|
|
#8 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Ya bu seriyi izlemedim, büyük ihtimalle de izlemeyeceğim ama feci merak ettim neyine bozulmuşlar bu kadar, afişten anladığım kadarı ile ecchi bir seri, spoiler falan umrumda değil, izlemeyeceğim zaten ama ne olur biri yazsın ne olup bitiyor bu animede de millet kudurmuş?
|
|
|
#9 |
Giriş Tarihi: 30-12-2009
|
Okuduğum kadarıyla baş karakter Yamada'nın slut olarak gösterilmesi.
Konusuna bakın ![]() Yamada, first name withheld, is a 15 year old girl who has just entered Takizawa High School. Easily considered exceptionally beautiful, she has only one problem with her own body, she thinks her vagina looks weird and is very self-conscious about it. Upon entering high school, her dream was to have casual sex with 100 men but therein lies the problem, she believes an experienced partner will tease her about the way her vagina looks or simply the fact that she's a virgin. She stumbles upon the solution in the form of Kosuda Takashi, a fellow virgin, whom she believes will help ease the transition to more experienced partners. |
![]() |
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|
Şu ana kadar incelediğim ve baktığım animeler içinde bu animenin kaldığı kadar ön yargıya kalan bir anime izlemedim... Herkes mi bu animeye bu kadar düşman olur, çoğu forumda gezerken bu animeyi kötüleyenler baya olmuştu, tabi onlara verilen güzel cevaplarıda okudum. Konusu biraz alışılmışın dışında ama konuyu belli bir yerde düzene oturtuyorlar. Amerikan tarzı gençlik dizi ve filmlerini izleyenler için bence normal bir anime serisi! Ön yargılarımızı yenelim
|
|
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|