|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan FMA: Brotherhood Filmine Yeşil Işık Yandı (Güncellendi) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bitirdim Ama niye bitti ki? Filmin dvd sini beklerken allah hepimize Tarkan sabrı versin yarabbim...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
|
----
Giriş Tarihi: 28-06-2010
Favori Anime: Naruto
Favori Manga: Naruto
|
Bitirdim
![]() Ama niye bitti ki? ![]() Filmin dvd sini beklerken allah hepimize Tarkan sabrı versin yarabbim
|
|
#12 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Naruto, One piece
Favori Manga: Historys Strongest Disciple Kenichi, Hajime no ippo
|
Özet film olduğu için seyretmem. İlginç bir detayın üstüne gidip farklı yönlerini gösterebilirlerdi.
|
|
|
|
|
#13 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
İzlememek olmaz tabii ki, ilk serinin filmi gibi dandik bir yapım çıkmaz ortaya umuyorum.
|
|
|
#14 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
İlk filmin kötü olduğunu düşünmüyorum, spinoff olarak iyiydi.
Seiji Mizushima'nın hala Gundam 00: Awakening of the Trailblazer ile uğraştığını (ki 2. sezonunun son bölümündeki duyurudan 1.5 yıl sonra gelebilecek bu film) ve yeni filme dair elimizde teaser bile olmadığını düşünürsek sanırım bu filmin gelişi en iyimser tahminle bile 2011'in sonunu ancak bulacaktır. |
![]() |
|
|
|
#15 |
|
----
Giriş Tarihi: 26-12-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Özet filan ama izlenir hızlı izlemiştim ilk bölümleri yetişmek için zaten
Shambala iyiydi bu da güzel olur herhalde.Ovalarıda izlemedim daha fmaya son noktayı koymuş değilim.
|
|
|
|
#16 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
22 Eylül 2011'de sinemalara gelecek. Önceden tahmin ettiğim gibi bir spinoff göreceğiz. Beni şaşırtan tek nokta yönetmen bayrağının Seiji Mizushima'dan Kazuya Murata'ya teslim edilmiş olması ki kendisinin seri bazında bir yönetmenlik tecrübesi olmaması bende az biraz hayal kırıklığı oluşturdu şimdiden. |
![]() |
|
|
|
#17 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: RuroKen, Recca, GANTZ, Slam Dunk
|
İşleyebilecekleri en büyük konuyu tv serisinde işlediler zaten. Bundan sonrası çerez olur. Biz de sevdiğimiz karakterler için merakla bekleriz. Ama şu 64.bölümün sonlarından sonrasını konu alsaydı güzel olurdu.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|