|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Ghibli'nin Son Projesi Yakında! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Hayao Miyazaki 'nin önderliğinde kurulan stüdyonun son projesi ' The Borrower Arrietty '! Yerdeniz Üçlemesi 'nin bitmesine ramak kala, Hayao ...
1Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
![]() Hayao Miyazaki'nin önderliğinde kurulan stüdyonun son projesi 'The Borrower Arrietty'! Yerdeniz Üçlemesi'nin bitmesine ramak kala, Hayao Miyazaki'nin kurucusu olduğu ve Japonya'nın en büyük animasyon stüdyosu 'Studio Ghibli'nin son projesi 'The Borrower Arrietty' yakında vizyona giriyor... Mary Norton'un 'The Borrowers' isimli roman serisinden Hayao Miyazaki tarafından uyarlanan filmin yönetmen koltuğunda ise Prenses Mononoke'de de çalışmış olan Hiromasa Yonebayashi var. Bu ilk filmiyle Yonebayashi, Ghibli'de film yöneten en genç isim oldu. Tokyo'da geçen hikaye, 10 cm'lik boylarıyla insanların evlerinde yaşayan bir grup 'küçük insan'ın etrafında geçiyor. Fakat bir gün, bir çocuk, evin 14 yaşındaki gizli misafiri Arrietty'iyle tanışır ve aralarında bir arkadaşlık başlar... 1985 yılında Hayao Miyazaki'nin önderliğinde kurulan Ghibli şu ana kadar Kızıl Kanatlar (Porco Rosso), Ruhların Kaçışı (Spirited Away), Prenses Mononoke (Mononoke Hime), Küçük Denizkızı Ponyo (Gake no ue no Ponyo) gibi bir çok ses getiren animasyona imza atmış, bir çok ödül kazanmıştır. Stüdyo şu an Ursula K. Leguin'in 'Yerdeniz Üçlemesi' uyarlaması üzerinde çalışıyor. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Dün yeni serilere animedb de bakarken dikkatimi çekmişti ,web sitesini öylesine bir incelemiştim 'Studio Ghibli ne çıkartırsa izleriz diyenlerdenim.Parmak kıza benzettim.Yine çoçuksu kaybetiğimiz tarafımızı hissetirecek bir filme benziyor.Bilgi için teşekkürler fudy.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Kesinlikle katılıyorum, Miyazaki ne çıkarırsa çıkarsın düşünmeden izlerim. Hayalgücü ve animasyon kalitesi olarak çok başarılı buluyorum. Bu arada Spirited Away, orjinal adıyla Sen to Chihiro no Kamimakushi, gerçekten de Türkçe'ye "Ruhların Kaçışı" olarak mı çevirildi? Afişleri hatırlayamadığım için emin olamıyorum. Durum böyleyse, bu film başlıklarını her kim çeviriyorsa kendisine şöyle okkalı bir yuh çekmek istiyorum.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
evet Ruhların Kaçışı olarak çevrildi.küçükken izlediğim bir çizgifilm vardı, orada da böyle küçük insanların (gerçi kuyrukları vardı onların) maceraları anlatılıyordu. ona benzettim ben de. Yerdeniz Öykülerinin devamı çekiliyor demek, bu habere de çok sevindim. bilgi için teşekkürler.
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 30-12-2009
|
Son projesi derken, Ghibli bir daha film yapmayacak anladım.Yorumları okuduktan 5 dk sonra jeton düştü.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Κωνσταντινούπολι`
Favori Anime: Hellsing Ultimate
Favori Manga: manga is for puffs
|
“ Alıntı ” Stüdyo şu an Ursula K. Leguin'in 'Yerdeniz Üçlemesi' uyarlaması üzerinde çalışıyor.
O güzelim seriden çok abuk bir şey çıkmıştı gerçi. Bu yeni bir uyarlama mı? Anidb: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=4193
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Oğlu yapacaksa ki sanmıyorum. Tales from Earthsea daki gibi uyumayız inşallah , yukarda yönetmen, uyarlama hakkında bilgi var.Güzel olacağını düşünüyorum.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Fragmanları çıkalı çok olmuş. Ben daha yeni gördüm. Buyurun hep beraber izleyelim.
Son Düzenleme fudy tarafından 21-02-2011 23:07 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
yine çok eğlenceli bir anime olacak gibi
|