|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Ghibli'nin Son Projesi Yakında! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Fragmanın arka planında çalan müziğin sözleri ve download linki : Spoiler: YouTube- J'Lostein - Cécile Corbel - Arrietty's Song (Cover) ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#11 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Fragmanın arka planında çalan müziğin sözleri ve download linki:
Spoiler:
|
![]() |
|
|
|
#12 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
Arkadaşlar Bu film Bağımsız Filmler Festivali kapsamında gösteriliyor. Gerçi Ankara ve İstanbul' da bu tarihten sonra sadece 1' er seans izleyebilme imkanı kalmış.
http://2011.ifistanbul.com/tr/Movie/...i-no-arietti-#
|
|
|
#13 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
“ Orjinal Gönderi : özz
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
Yanılmıyorsam 6 Mart' ta olan Ankara' da. İstanbul' da olan ise 26 Şubat' ta.
|
|
|
#15 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-10-2009
|
Aaa ona hiç dikkat etmemiştim Özz uyardığın için çok sağol, o zaman 26'sındakine gitmeye çalışıcam, dediğim gibi kardeşim ısmarlayacak! XD
|
|
|
#16 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Vallahi inanamıyorum. Japonya'da dvd çıkış tarihi henüz açıklanmamış bir anime filmi ülkemizde gösterime girecek. Sırf bu filmi sinemada izlemek için günübirlik gidip gelmeye çalışabilirim. Bakalım, vakit ayırabilecek miyim. 6 Mart Ankara gösterimine gidecek olanlar olursa buluşup topluca gidebiliriz de belki.
Pazartesi de hastanede nöbetçiyim yav, ona rağmen gitmeye çalışacağım. |
![]() |
|
|
|
#17 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
En çok bekledigim anime diyebilirim. Çoçukça ,içten bir bakış açısıyla eminimki çok hoş iş çıkarmışlardır. Zihni rahatlatan içinde macera ve doğa olan animeler sevilmez mi
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
![]() |
|
|
|
#18 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-03-2011
Favori Anime: Sailor Moon, InuYasha, Naruto, Dedective Conan, Loveless, Fate Stay Night, Basilisk.....
Favori Manga: ...
|
Bu film için sabırsızlanıyorum bir ara izlicem bende sıradaki filmi merak ediyordum...Harika olduğundan eminim bu arada "Yerdeniz Üçlemesi" adlı proje 2006'da gösterimdeydi kafam karıştı...Sıradaki film Kokuriko-Zaka Kara olmalı...
Son Düzenleme FishEye tarafından 05-04-2011 16:07 de yapıldı. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|