|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan "Deadman Wonderland" Tv Serisi Tarihi Kesinleşti Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Mangası 2007 de başlayıp halen devam eden Deadman Wonderland'ın uzun zaman önce animesi yapacağı duyrulmuştu.Ancak kesin bir tarih verilmemişti.Bende bu ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
![]() Mangası 2007 de başlayıp halen devam eden Deadman Wonderland'ın uzun zaman önce animesi yapacağı duyrulmuştu.Ancak kesin bir tarih verilmemişti.Bende bu konuda biraz araştırma yaptım ve Deadman Wonderland animesinin NİSAN 2011 tarihinde yayınlanmasına karar verildi..Ne diyelim umarım güzel olur... |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 03-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: Berserk
|
valla daha önce hic görmedim bu animeyi rastlamadım da ir yerde ama koydugun resimden ve isimden anladıgım kadarıyla bol miktarda aksiyon olacak komedide serpilirse biraz üzerine izlerim
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Ben 2011'e alındı diye biliyorum. Kaynağın var mı?
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
1 ay önce bende gördüm 2011 de seri
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Haber yaklaşık 2 ay önce yayınlanmış. Bu süre zarfında tarihin değiştirilmesi çok normal bir olay. Yeni seri 2011 Bahar'ında başlayacakmış. Başlıktaki tarihi düzelttim.
|
|
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 11-11-2009
Mekan: ankara tokat arası
|
mangasını okumuştum umarım TV seriside manga kadar güzel olur
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-11-2009
|
çok güzel bir seridir. Bu kadar geç olması beni üzsede bir yandanda sevindirdi. En azından doldurma bir son görmeyiz ve anime mangaya paralel gider diye düşünüyorum.
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|