|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Gundam Unicorn bölüm 2 tam çıkış tarihi açıklandı! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> edit: Fragmanlar eklendi Gundam U.C. hayranlarının uzun zamandır bekledikleri ve beni soru yağmuruna tuttukları 2. bölümün çıkış tarihi bugün itibariyle, ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
![]() edit: Fragmanlar eklendi Gundam U.C. hayranlarının uzun zamandır bekledikleri ve beni soru yağmuruna tuttukları 2. bölümün çıkış tarihi bugün itibariyle, 2 uzun fragman eşliğinde açıklandı. 30 Ekim 2010'dan itibaren : PSN sunumu 12 Kasım 2010'dan itibaren : DVD/Blu Ray sunumu PSN sunumu nete düştüğü gece de çevirisiyle sizinle olacağım. |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|