|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Marvel Animeleri 2011'e Kaldı Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Marvel yayın şirketlerinin Başkan Yardımcısı Jeph Loeb, Cuma günü yapılan panelde 4 Marvel Anime yapımının 2011 yılında Amerika'nın G4 kanalında ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
![]() Marvel yayın şirketlerinin Başkan Yardımcısı Jeph Loeb, Cuma günü yapılan panelde 4 Marvel Anime yapımının 2011 yılında Amerika'nın G4 kanalında yayınlanacağını söyledi. Bu dört anime serisi; Iron Man, Wolverine, Blade, ve X-Men olacak. Iron Man anime serisinin ilk bölümünde "Enter Iron Man" Tony Stark ve Pepper Potts karakterlerinin yanında yeni Japon isimler de yer alacak. Wolverine animesinde ise Wolverine, Mariko Yashida, Omega Red ve Yukio karakterleri görünecek. MADHOUSE Yapım Şirketlerinin Başı Masao Maruyama ve John Rieber (G4 Yapım ve Yayın Şefi) de Loeb ile panelde yer alan isimlerdendi. G4 kanalından Kristin Adams Iron Man animesinin 2011 Baharında yayına hazır olacağını umduğunu söyledi. Rieber diğer serilerin de hazır olur olmaz yayına koyulacağını ekledi. Ayrıca G4 kanalının geçmişte altyazılı olarak yayınlar yaptığını ancak animelerin altyazılı olup olmayacağı hakkında kesin bir bilgi olmadığını söyledi. |
![]() |
|
|
|
#3 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Ertelenmesi iyi olmuş, erken çıkıp kolpa olmasından iyidir zira özellikle Ironman'e dair gerçekten çok büyük beklentilere sahibim.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
![]()
Giriş Tarihi: 02-07-2010
Mekan: sızlar
Favori Anime: Naruto,Bleach,Fairy Tail,Slam Dunk , Nurarihyon no Mago
Favori Manga: Naruto,Bleach
|
wolverine 4ever
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
|
Acaba dil ne olacak, japonca mı ingilizce mi? g4 amerikan kanalı herhalde ingilizce yayına sokacaktır, işallah japonca dil seçenek opsiyonuyla çıkar ki çıkması lazım.
Ben blade ve ıron man'i bekliyorum, herhalde bizdende birçok grub sublayacaktır bu serileri ^^
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
merakla bekliyorum ama ertelenmesi çok kötü oldu bu sene sonuna doğru izleyebiliriz diye bekliyorudum
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Eğer Wolverine şu resimdeki adamsa mümkünatı yok izlemem.
|
![]() |
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: Samsun
Favori Anime: Dragon Ball
|
İron Man ve Blade'den çok büyük beklentilerim var ve umarım beklentilerimi karşılarlar. Bu arada tam tarihleri belli mi bari onu belirlemiş olsalar
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|