|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan Beelzebub Anime Oluyor+Tv Serisi 2011'De Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> 2009 yılı yapımı olan Beelzebub mangasının anime olacağı kesinleşti.Ancak şimdilik Letter Bee tarzı yapacaklar gibi.Yani araştırdığım kadarı ile Jump Anime ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
Favori Manga: Beelzebub,Bakuman,One Piece,Slam Dunk,Shamo,Reborn
|
![]() ![]() 2009 yılı yapımı olan Beelzebub mangasının anime olacağı kesinleşti.Ancak şimdilik Letter Bee tarzı yapacaklar gibi.Yani araştırdığım kadarı ile Jump Anime Tour Kapsamında öngösterim niteliği ile bir bölüm Special olarak yayınlanacak.Büyük ihtimal 2011 de anime olacağını tahmin ediyordum ve öyle de oldu.Kış anime sezonunda gelecek olan Beelzebub Ocak 2011 de yayınlanacak.(Kesinleşti).Uzun zamandır beklediğim bir haberdi umarım mangasındaki kadar ilgi çekici olur... |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 06-10-2009
Favori Anime: dragon ball
|
Gerçekten güzel haber bende bekliyordum bunu hadi bakalım animesi nasıl olacak.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
----
Giriş Tarihi: 26-06-2010
|
Daha manga çok yeni. Bence 2012 gibi anca başlarlar haftalık olarak yayınlanmaya.
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Karakterler güzele benziyor bunuda izleriz artık.
|
|
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 03-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: Berserk
|
bu haberi mangasını okurken almıstım ordada yazmıslardı anime olduk vs. diye ama ben internette bir bilgi bulamayınca herhalde ceviren grup şaka yaptı sanmıstım =D cünkü anime gercekten yeni bellirli bir noktaya gelmeden baslarlarsa fiil girerler büyük ihtimal araya
ama yinede güzel haber
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: RuroKen, Recca, GANTZ, Slam Dunk
|
Seiyuu'lar belli olmuş sanırım. M.A.L'den baktığım kadarıyla. Birkaç karakter dışında tam istediğim gibi bir kadro. Harika olacağa benziyor! Gel 2011 gel! Hadi 1 sene daha yaşlanalım! xD
Hilda - Itou Shizuka (Ookami-san = Ryouko; D.Gray-Man = Lenalee) Beel-sama - Sawashiro Miyuki ( Drrr! = Celty; Rozen Maiden = Shinku) Kuneida Aoi - Toyosaki Aki ( K-ON! = Yui; Ichiban Ushiro no Daimaou = Soga Keena) Oga - Konishi Katsuyuki (TTGL = Kamina; Bleach = Hisagi Shuuei) Furuichi - Mizushima Takahiro (Code Geass R2 =Rolo; Occult Academy = Fumiaki) Alain Delon - Takagi Wataru (GTO = Onizuka; Naruto Shippuuden = Tobi) Kanzaki Hajime - Sugita Tomokazu (Gintama = Gintoki; Baccano Special =Spector Graham) Shintaoru Natsume - Ono Daisuke (Drrr! = Shizuo; Kurosjitsuji = Sebastian) Hidetora Toujou - Seki Tomokazu (HSD Kenichi = Kenichi; Giant Killing = Tatsumi)
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Favori Anime: One Piece,Hajime No Ippo,Hitman Reborn,Black Lagoon,Giant Killing,Dragon Ball-Z-Kai
|
Konu Güncellendi
|
![]() |
|
|
|
#8 |
|
----
|
Zevkle okuduğum bir manga. 2011 yılı gelsede izlesek. İnşallah Furuichi gibi bir karizma karakterin içine etmezler
...
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 16-06-2010
|
Bombalar bombası bir haber
Özellikle dövüş sahneleri güzel olur umarım....Mangasını güncel olarak takip ediyorum.... Konuyu daha derinleştirirlerse çok güzel olur... Şöyle 250 + bölümlük bi animesi olsa
|
![]() |
|
|
|
#10 |
![]() ![]()
|
Zaten bölüm sayısı belli olan bi Tv serisi yaparlarsa eğer benim için bitmiştir.Ama devam ederse uzun yıllar,izlemekten zevk alabiliriz...
|
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|