|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan "Freezing" Mangası Animeye Uyarlanıyor Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Freezing yayınlarının resmi sitesinden yapılan duyuruyla Dal-Young ve Kim Kwang-Hyun'un mangasının 2011 Bahar'ında anime uyarlamasının geleceğini açıkladı. Manga, Kazuya adındaki ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
![]() Freezing yayınlarının resmi sitesinden yapılan duyuruyla Dal-Young ve Kim Kwang-Hyun'un mangasının 2011 Bahar'ında anime uyarlamasının geleceğini açıkladı. Manga, Kazuya adındaki bir gencin başından geçenleri konu almakta. Kazuya , başka boyutlardan gelen yaratıklara karşı verilen savaşta kız kardeşini kaybetmiştir. Bunun üzerine askeriyenin savaş eğitimi veren Genetics adlı bölümüne gitmeye karar verir. Burada kendilerine "Pandora" adı veren bir grup kız, bilinmeyen düşmana karşı savaşmak için hazırlık yapmaktadır.Manga 2006 yılından beri Kill Time Communication'ın yayımcılığını yaptığı Comic Valkyrie dergisinde yayımlanmakta ve geçen Mart ayında 7. sayısı toplu olarak satışa sunuldu. Kaynak: ANN |
![]() |
|
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Antalya
Favori Anime: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
Favori Manga: Rurouni Kenshin & Kimagure Orange Road & Ah! My Goddess & Fullmetal Alchemist & Full Metal Panic
|
Konu "Sekirei" ye benziyor gibi...
|
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
igüzel bir seri olacak gibi
|
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Legend of the Galactic Heroes,Ghost in The Shell,Macross...
Favori Manga: Berserk,Vagabond,Akira...
|
Mangası fena değil...Hatta benzerlerine oranla güzel diyebiliriz ki animede güzel olur diye umuyorum...
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 08-09-2009
Mekan: Malatya
Favori Anime: Fate/Stay/Night - Full Metal Panic All - Utawarerumono
Favori Manga: Full Metal Panic Sigma, Claymore, Fruit Basket,GTO
|
Mangasına bir bakayım yukardaki resim ecchi olacaga benziyor diyor.Aşırıya kaçarlarsa başlamasamda olur.
|
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Denizli
Favori Anime: One Piece-NHK ni Youkoso-Ouran HC-LoveCom-Berserk-NGE-Slam Dunk-Hajime no Ippo-Seirei no Moribito
Favori Manga: One piece
|
İlk defa bir kore mangwasının animeye uyarlanacağını duydum en azından benim bildiğim kadarı ile seri baya ecchi var yalnız bunun fazla yayınlanmış sayısı yok 30-40 sayı civarı yayınlanmış yine yarım bir anime olacak veya farklı bir son ile bitirecekler herhalde.
|
![]() |
|
|
|
#7 |
Giriş Tarihi: 04-02-2010
Favori Anime: Bleach
Favori Manga: Suzuka
|
Freezing'in anime olması ilginç gerçekten de. çünkü seri kore manhwası. Bu arada seri aşırı ecchidir. Ama bu manganın yazarının anime olması gereken başka bi serisi var ki, eğer o anime olsaydı çok daha sevindirici olurdu.
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 04-12-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: Bakemonagatari, Darker Than Black,Naruto,Bleach,OnePiece
Favori Manga: OnePiece
|
Güzel bir manga takip ediyorum ama sayısı 30-40 civarındaydı arkadaşında dediği gibi. Animeyi heralde kısa tutup farklı şekilde erken sonlardıracaklar heralde. Biraz ecchi var ama iç çamaşırından öteye geçmiyordu. Artık animede ne olur bilemem.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Rock World
Favori Anime: Kenshin, Ninja Scroll, Basilisk, Bleach, Death Note, Berserk, Tenjou Tenge
Favori Manga: Berserk, Bleach, Rosario to Vampire, Vampire Knight, Ruouni Kenshin
|
Valla tam benlik bir seriye benziyor. ^^ Çeviri listeme aldım şimdi bir de mangasına bakayım biraz.
|
|
|
#10 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: Berserk, NGE, Akira
|
Şimdi fragmanına baktım, manhwa'sını okumamıştım daha önce ama artık ona da bakmak lazım.
Claymore'lar Evangelion'lara karşı savaşırken Buso Renkin ile çağırdıkları Jackals vari silahlar kullanıyorlar anladığım kadarıyla. Çok mu esinlenme olmuş ne, bir de bu kadar pantsu olmasaydı daha iyiyidi. Manhwa'sını okumaya karar verdim fragmandan sonra. Bakalım hikaye güzel gibiyse animeyi de beklerim.
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|