|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan "2010 Sonbahar" - Neler Geliyor Neler? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Sonbaharda gösterime girecek olan animeler listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Kim neler bekliyor öğrenelim bakalım. ~ CHART 1 ~ Orijinal boyut için ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Sonbaharda gösterime girecek olan animeler listesine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Kim neler bekliyor öğrenelim bakalım.
|
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 30-08-2009
Mekan: Zanarkand
Favori Anime: Seirei no Moribito
Favori Manga: Vagabond, RuroKen
|
Şimdilik sadece Togainu no Chi ilgimi çekti.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 27-12-2009
Favori Anime: Dragon Ball Z, Hajime no İppo, One Piece
Favori Manga: RuroKen, Recca, GANTZ, Slam Dunk
|
Vay be hangisine yetişeceğiz?
Air Gear side story... Bu da bir başlangıçtır. İnşallah diğer yarıda kalmış animelere de böyle yavaş yavaş yapmaya başlarlar. Ama cilt atlanması olayını sevmiyorum, bilmiyorum bunda var mı? Ama vardır heralde.
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 23-09-2009
Mekan: Malatya -- Mersin...!!!
Favori Anime: Slam Dunk,One piece,Air gear,City hunter
Favori Manga: One piece, slam dunk,History's strongest disciple Kenichi
|
Bugün aldığım 2. Güzel haber...
![]() Air Gear'ı yeniden gösterime sokmaları çok güzel olacak. |
![]() |
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 18-09-2009
|
Bakumanı bekliyordum fakat başka bir forumda code geass gaiden'in geleceği yazıyordu.
Ayrıca bazı seriler hakkında bilgiler de var; Spoiler:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Çok Kişisel
![]()
Giriş Tarihi: 27-11-2009
Mekan: İst.
Favori Anime: ...
Favori Manga: ...
|
hım hoş bir sezon olacak
ancak Susano'o; o animeyi izlemek isteyeceğini sanmam shounen ai dir.
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
letter bee ve gundam kesin izleyeceğim. iron man de olabilir diğerleri hakkında hiç bilgim yok.
|
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
e güzel serilerin devami geliyor olması güzel bir haber
![]() ve listem ![]() 1.air gear 2.sara no otoshimono:forte 3.motto to love-ru
|
|
|
#9 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Anime: One Piece
Favori Manga: One Piece
|
Sadece resimlere karar vereceklerim olacak o yüzden yalnışlıkla shounen ai falan seçersem beni uyarın.
![]() Hyakka Ryouran Samurai Girls- Sadece resimlerden bakarak iyi bulduğum birşey oldu. Iron Man- Iron Man'i severim izlemezsem olmaz. Filminde aldığım tadı umarım animede de alırım. Star Driver- Bu anime güzel olacak gibime geliyor. Kendimi mechayada alıştırmam gerek. ![]() Otome Youkai Zakuro- Bu da güzel olacak gibi. Bakuman- Mangasını okumadım animesi kısmetmiş. ![]() Shinrei Tantei Yakumo- Resmine bakarak iyi buldum. Goulart Knights- Bu da güzel olacak gibi. Arakawa Under the Bridge 2- İlk sezonu bitirmedim ama izlemeye devam ederim. ![]() Tegami Bachi Reverse- İşte beklediğim anime. Sonbaharın en iyi animelerinden biri olacağını düşünüyorum. Toaru Majutsu no Index 2- Çeviren olursa izleriz. ![]() Hakuouki 2- İşte batılı Shinsengumiler geliyor. Air Gear- Normalini izlemedim bu nasıl olacak bilmiyorum ama izlerim herhalde. Baya fazla oldu galiba. Resimlerden bakarak şunu söyleyebilirim. Sonbahar animesi çok güzel geçecek ve Türkçe çeviri olarak çoğu serinin çevrileceğini düşünüyorum. |
![]() |
|
|
|
#10 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Star Driver
Gerek konusunun "Utena with Mecha" olmasından, gerekse TTGL ekibince yapılmasından dolayı pek bir heyecan duyamıyorum. Çeviren olmazsa çevirebilirim aslında ama şimdiden belli ki asla haz aldığım tarzdan değil. Shinrei Tantei Yakumo İlginçtir, Manga'sını geçen hafta bitirmiştim ve hayli beğenmiştim. Psycometrir Eiji gibi ESP dedektifliği hikayeleri hep ilgimi çekmiştir zaten. Haftalık takip edeceğim kesinlikle. Ironman Forumda daha önce de yazmıştım sanırım: Bu benim için 15 yıllık bir hayalin gerçekleşmesi gibi birşey. Çeviri listemde. Gundam 00: A wakening of the Trailblazer Tek bir isteğim var o da DVD/Blu Ray'i çıkana dek spoiler yememek. Çeviri listemde. Code Geass Gaiden Türü sevdiğimden yada Code Geass hayranı olduğumdan değil, sadece adet yerini bulsun diye izleyeceğim. Hepsi o kadar. Hakuoki Acil tarafından ilk sezonun batch'ini edinmem lazım. Togainu no Chi İlgimi çekti & izleme listesine aldım. Bakuman Manga'sını okumaya fırsatım olmamıştı ama pas geçilecek birşey değil gibi duruyor. Super Robot Wars Çeviri listemde. Bunun haricinde listede görmediklerim de var: ![]() Mazinkaiser SKL Yeni Mazinger spinoff'u olup Violence Jack OVA'larından süpriz birkaç karakteri düşman olarak görmemizi sağlayacak. Kikuko Inoue gibi seiyuu'lar barındırmasının yanısıra erkeksi dövüş sahneleri ilgimi çekti. Bu yazdıklarım haricinde maalesef ilgimi çeken olmadı ama en azından öncekiler denli kısır bir sezon görmeyeceğimiz açık. |
![]() |
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|