|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan "Macross Frontier" 2. Filminin Gösterim Tarihi Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Bandai'den yapılan resmi açıklamayla Macross Frontier ~Sayonara no Tsubasa~ filminin 26 Şubat 2011 tarihinde gösterime gireceği duyuruldu....
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
![]() Bandai'den yapılan resmi açıklamayla Macross Frontier ~Sayonara no Tsubasa~ filminin 26 Şubat 2011 tarihinde gösterime gireceği duyuruldu. |
![]() |
|
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
tv serisi çok güzeldi
merakla bekliyecem
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
Sper bi haber.Tv serisi cok guzeldi merakla bekliyor olacagim..
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 18-08-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: GTO
Favori Manga: Sekirei
|
Robotech: Macross . olarak yayınlandığı zamanlarda türkce olarak izleme şansına erenlerdenim
|
![]() |
|
|
|
#5 |
![]()
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: Mecidiyeköy
Favori Anime: MobileSuit Gundam, Votoms, Iron Linebarrels, GITS, Blackjack, FMP, NHK ni Youkoso, Nadesico, Yamato
Favori Manga: Blame, KOR, Mermaid's Forest, KKNJ, NGE, FSS, KR Spirits, Detective Conan, Jiraishin, Akira, Alive
|
Gerek Frontier'i sevmeyişimden gerek de özet film olmasından dolayı benim özel bir beklentim yok.
edit : İzledim, yanıldığımı anladım, aynı gün çevirdim. Son Düzenleme Akuma_Blade tarafından 20-09-2011 01:55 de yapıldı. |
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Harika bir haber
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
Macross Frontier Sayonara no Tsubasa filminin ne zaman dvdsi çıkacak bileniniz var mı?
|
![]() |
|
|
|
#8 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
sakura'cım sitemizde haberi verilmişti ama hangi başlıktaydı hatırlamıyorum.Ben de hazır MAL'deyken sayfasına göz gezdirdim ve 20 Ekim'de Blu Ray'i çıkıyormuş.Buyur bakalım link; MyAnime List
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|