Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları > Anime Haberleri

Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları.

"One Piece" DVD/BD Satışlarında 1 Numara!

Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan "One Piece" DVD/BD Satışlarında 1 Numara! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> "One Piece" DVD/BD satışlarından 1 haftada 2.16 Milyar Yen Kazandı. One Piece Film Strong World 226,000 DVD/BD sattı; sınırlı sürümler ...

LinkBack Konu araçları
Eski 01-09-2010, 09:25   #1
Ne düşünüyorsun?

None

fudy'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-09-2009
Arrow "One Piece" DVD/BD Satışlarında 1 Numara!

"One Piece" DVD/BD satışlarından 1 haftada 2.16 Milyar Yen Kazandı.

One Piece Film Strong World 226,000 DVD/BD sattı; sınırlı sürümler hem DVD hem de BD listelerinde 1 numaradan giriş yaptı.

Oricon Communications Çarşamba günü yaptığı açıklamayla 23-29 Aralık haftasında One Piece Film Strong World'ün DVD ve Blu-Ray satışlarında 1 numara olduğunu duyurdu. Filmin 10. Yılı itibariyle çıkarılan sınırlı sürüm DVD'si 120,686, aynı şekilde sınırlı sürüm Blu-Ray diskleri ise 63,000 kopya satarak kendi kategorilerinde ilk sırayı aldılar.

Standart DVD sürümü ise 35,273 kopya satarak DVD satış listesinin 2. sırasında, standart Blu-Ray sürümü de 10,000 kopya ile Blu-Ray satış listesinin 5. sırasında yer aldı.

One Piece ayrıca "One Piece Koleksiyon: Nami" (21,607 kopya) ve "One Piece Seyir Koleksiyonu: Logue Town" (20,892 kopya) isimlerindeki iki farklı derleme satışlarıyla DVD listesinin 4. ve 6. sıralarını da aldı.

Oricon, 9 farklı One Piece DVD & Blu-Ray diskinin 277,000 kopya sattığını ve bu bir haftada 2.16 Milyar Yen (yaklaşık 25.6 Milyon $) gelir elde ettiğini bildirdi.

Kaynak: ANN
Bayfudy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-09-2010, 15:22   #2
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 29-08-2010
Standart İlgi: "One Piece" DVD/BD Satışlarında 1 Numara!

Satar tabi ya burda olsa bende alırım yani. Elimde sevdiğim serinin orjinal birşeyi olur en azından
Bayjjackalbjk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-09-2010, 16:24   #3
Ne düşünüyorsun?

----

swordsman'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece

One piece serisi tamamlanınca çıkan en ultimate collecters edition'ı kesinlikle almayı düşünüyorum, ama umarım oda-sama seriyi bitirmeyi düşünmüyordur.
Eski 02-09-2010, 22:18   #4
Ne düşünüyorsun?

None

fudy'ın Avatarı

Arkadaşlar Oda'nın geçen yıllarda yaptığı bir açıklama aşağı yukarı şu şekildeydi: "One Piece'in sonunu uzun zaman önce kafamda kurguladım. Şu anda sona doğru yaklaşıldığını söylemek isterdim ama daha yarısına bile ulaşmış değilim." Yanlış hatırlıyor olabilirim, tam bilen biri varsa düzeltmeye açık bir bilgi.
Eski 02-09-2010, 23:22   #5
Supernatural time :)

ölü gibi

bLue-Dragon'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 01-09-2009
Favori Manga: One Piece

Açıklama şu şekildeydi yalnış hatırlamıyorsam. One Piece daha yeni yeni yarısına geldi ve 5 yıllık daha hikaye var. Yani 5 yılda seriyi bitirmeyi planlıyor ama tek sorun sonu nasıl olsun sorusu idi. Böyleydi sanırım.

Spoiler:

BaybLue-Dragon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 02-09-2010, 23:42   #6
Ne düşünüyorsun?

None

fudy'ın Avatarı

Buldum yazının tamamını.

Oda , Asahi Shimbun'daki bir yazıda seriyi önümüzdeki 5 yıl içinde bitirmeyi planladığını ve serinin sonunu kafasında uzun zaman önce tamamladığından bahsetmiş. Fakat seriyi kurguladığı sona yönlendirmek düşündüğünden daha fazla zaman alıyormuş. Manganın 13. yılında, serinin 10'da 9'unu tamamlamış olduğunu söylemek istediğini, ama daha sadece yarsına gelmiş olduğunu belirtmiş.
Eski 03-09-2010, 00:57   #7
Ne düşünüyorsun?

----

swordsman'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara

Ben one piece'in o kadar zamanda bitebileceğini zannetmiyorum, çünkü hakikatten önlerinde çok uzun bir yol var. Ama tabiki şu anki tabloya bakıldığında, bu eğitimden sonrada luffy'nin önünde pek bir mesafe kalmıyacak gibi. Bilmiyorum bitsin de istemiyorum. Ama box setler çıkmaz diye cok korkuyorum. Tek tek almak istemiyorum bölümler toplama collection bekliyorum. Benim gibi bir sürü de vardır türkiyede bile eminim. İnş çıkar herkezin beklediği gibi birşeyler.

Bu arada strong world'un bu kadar satması doğal, çünkü bundan önceki one piece filmleri hakikatten konu olarak vasatı zorlayabiliyordu sadece. İlk defa ciddi ve adına yakışır bir çalışmada bulundular, hakikatten inanılmaz bir filmdi her yönden.
Eski 04-09-2010, 12:00   #8
Okul Okul Okul

Manyak

Davut5858'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 24-02-2010
Mekan: Samsun
Favori Anime: Dragon Ball

Yaw ne seriymiş arkadaş 13 yılda Yarısı bittiyse ben bu animeyi çocuklarıma bile izletirim Daha izlemeye başlamadım. Seri bitince başlarım diyordum ama bitecek gibi de durmuyo. En yakın zamanda başlıycam. DVD box set çıkınca da ilk işim almak olacak.
Eski 15-09-2010, 15:51   #9
mikload.com 'da

çok yorgun

miko'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 13-12-2009
Mekan: Grand Line
Favori Manga: One Piece

boyle bir rekor yakisir one piece 'e !

Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık