|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Haberleri Anime Dünyasından Son Gelişmeler, yeni anime duyuruları. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Haberleri Forumunda Bulunan "Cencoroll 2" Geliyor! Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Uki Atsuya resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Cencoroll ismindeki animenin devam projesi olduğunu duyurdu. İkinci filmin ilk filmle aynı uzunlukta olacağını ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 25-09-2009
|
![]() Uki Atsuya resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Cencoroll ismindeki animenin devam projesi olduğunu duyurdu. İkinci filmin ilk filmle aynı uzunlukta olacağını belirten Atsuya, şu anda senaryo ve resimli taslak çalışmalarını yapmakta. İlk filmin konusu ise şu şekildeydi: Günün birinde, sıradan bir şehirdeki binalardan birinin tepesinde dev bir canavar belirerek savunma birliklerini harekete geçirir ve şehir sakinlerinin ayaklanmalarına sebep olur. Cesur ve meraklı bir kız olan Yuki'nin ise bildiği bir sır vardır: Arkadaşı Tetsu, Cenco adında garip bir yaratığı beslemektedir. Yuki, Tetsu'nun ve yeni "evcil hayvanının" cazibesine kapılmıştır. Ortaya çıkan Shuu adlı gizemli bir çocuk ise şehri tehdit eden canavarı kontrol edebilmektedir. Bunlar üzerine şehirde beklenmedik bir savaş başlayacaktır. (AGT) Kaynak: ANN |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Bursa - İstanbul
Favori Anime: Death Note
|
İlk film tek başına hiçbir şeye benzemiyordu umarım yeni yapılan bu filmle birlikte daha da anlamlı hale gelebilir.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Favori Anime: Code geass,One piece,Naruto Shippuden,Clannad,Air gear,Angel beats,D.gray Man
|
İlk filmini izlemiştim biraz karışıktı ama hoşuma gitmişti bunu da izleyeceğimi düşünüyorum.
|
|
#4 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Hall of Heroes
Favori Anime: Gundam 00, D.Gray-Man,Evangelion,Fate/Stay Night,Code Geass,To Aru Majutsu no İndex
Favori Manga: Dogs:Bullets&Carnage
|
ilk filmi ben beğendimiştim ilk trailerda filmde olan farklı saheneler vardı .aynı uzunlukta olması beni üzdü keşke tv serisi gelse
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Favori Anime: sasuke XD,ouran,slam dunk,code geass,nodame cantabile,junjou romantica.,fma:bh,hayao miyazaki
Favori Manga: fruits basket,sakura gari,ouran, yamada yugi,touko,kotetsuko
|
bu mesajdan anladımki ilk film üstümde zerre etki bırakmamış. diyorum isim tanıdık geliyor resmi görünce aa ben bunu izlemiştim galiba dedim xD umarım 2.si daha başarılı olur
|
![]() |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|