|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Oyunları Anime oyunlarını tanıtıp, tartışacağımız alanımız. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
![]() Minimum sistem gereksinimleri İşlemci Pentium III 1.5GHz RAM 512MB Ekran kartı VRAM64M DirectX9.0 seskartı DirectX9.0 dil.İngilizce Önerilen sistem gereksinimleri İşletim sistemi: WindowsXP İşlemci: AMD AthlonX2 5200+ RAM: 2G Ekran kartı: GeForce7800GTX http://hotfile.com/dl/30805239/eb532f2/Gundam.exe.html boyut:52 mb Oyunun kullanımı basit ,havada uçmak ve şehirde ilerlemek istiyor füze ve lazer kullanmak istiyorsanız ,ideal.Artık oynamak Amt üyelerine kalmış.
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
|
|
|
|
#2 |
|
Anime Dostu
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
ben oynadım anime molası verip bir iki el rahatlamak istiyenler tavsiye ederim
saol
|
|
|
#3 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Antalya / Konya
Favori Anime: Neon Genesis Evangelion, Higurashi no Naku Koro ni, Tengen Toppa Gurren Lagann, Ergo Proxy
Favori Manga: Evangelion: Re-Take, Persona 3
|
Bootfighter değil mi bu?
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Administrator
![]() Giriş Tarihi: 30-08-2009
Favori Anime: slam dunk
Favori Manga: slam dunk ,naruto
|
Evet ;Bootfighter
Sitemizin Kalitesini Arttıracak Sizlersiniz Kurallara daha dikkat edelim. Yetkili üyelerimizle sorunlarınızı büyümeden paylaşalım Teşekkürün bir ötesi vardır. Paylaştığımız çalışmaları farklı bir upload sitesine yüklemek. |
|
|
![]() |
| Konu araçları | |
|
|