|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Serileri Kategorisinde ve I-L Forumunda Bulunan AMT-Raws ( Kaze No Stigma ) ( 24 - 24 )( Seri Tamamlandı ) Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> AMT-Raws sunar: Kaze No Stigma Kategori: TV Serisi Tür: Fantazi, Macera Resmi Sitesi: ????????????? Yayım Tarihi: -/4/2007 Bölüm Sayısı: 24 ...
![]() |
|
|
LinkBack | Konu araçları |
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Kocaeli
Favori Anime: Blue Seed, Clannad, Clamp
Favori Manga: Suzuka, Clamp
|
![]() AMT-Raws sunar: Kaze No Stigma Kategori: TV Serisi Tür: Fantazi, Macera Resmi Sitesi:????????????? Yayım Tarihi: -/4/2007 Bölüm Sayısı: 24 Firma/Stüdyo: Gonzo Türkiye’de: Yayımlanmadı Yapımcılar/Sanatçılar: Yönetmen: Jun’ichi SAKATA Dizayn: Yasunari NITTA, Hanamaru NANTO Orjinal Eser: Takahiro YAMATO Tanıtım: Kannagi yönetici ailesinin varisi olan Ayano, bütün aile gibi ateş sanatı kullanıcısıdır. Yıllar önce sürgüne gönderilen kuzeni Kazuma tekrar ortaya çıkar. Daha sonra Kazuma Kannagi ailesine saldırmaya başlar. Lantis'in sitesinden alıntı Çevirilerini Lantis yapmıştır... Teşekkür ederim.. Çevirilen tüm bölümler için tam uyumlu altyazı: Dosya Bilgisi: Aşağıdaki dosyalar 7zip programı ile sıkıştırılıp bölünmüştür. 7zip programını yükleyerek inen videonun 001 uzantılı olana sağ tıklayıp Buraya Çıkart seçerseniz hiçbir başka program yüklemeden çıkaracaktır veya Jdownloader yüklü ise linkleri kopyalayın program direk çıkartıcaktır. 7zip indir: Download 7-Zip from SourceForge.net [u]JDownloader indir: :home:index [JDownloader] 1.bölüm Herkese iyi seyirler... |
![]() |
|
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
rawlar ve altyazıları rawlara göre ayarladığın için teşekkür ederim
|
|
|
|
|
#3 |
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: istanbul
Favori Anime: naruto
|
inanamiyorum yaaa dün seriyi bitiridim yarım kalmıs gibi bakalım ikinci sezon cıkmıs mı dıye aratayım dedim karsıma cıkan sahne cok üzücü megerse yazarı vefat etmiş seri ve yazar için üzüldüm gercekten iyide bir seri idi bence.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 22-11-2009
|
güzel bir seriydi paylaşım icin teşşekkürler emeği gecen herkesin eline sağlık
|
![]() |
|
|
|
#5 |
Giriş Tarihi: 04-12-2009
Mekan: Ankara-Elvankent
Favori Anime: Bakemonagatari, Darker Than Black,Naruto,Bleach,OnePiece
Favori Manga: OnePiece
|
elinize sağlık güzel çevirilerdi..
|
![]() |
|
|
|
#6 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-11-2009
Favori Anime: Vampire Knight,Claymore,Fullmetal Panic Fumafu,Fullmetal Arc.,Witchblade,Sailormoon,KJJ...
Favori Manga: Vampire Knight...
|
çok güzel bir anime,teşekkürler
|
![]() |
|
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.animemangatr.com/forum/anime-serileri-i-l/376-amt-raws-kaze-no-stigma-24-a/
|
||||
| Tarafıdan gönderildi | For | Type | Tarih | |
| Anikeyf » KategorilenmemiÅ� | This thread | Refback | 09-12-2009 18:16 | |
| Anikeyf 2009 Haziran | This thread | Refback | 15-10-2009 13:42 | |
| Anikeyf Kaze no Stigma | This thread | Refback | 11-09-2009 21:47 | |
| Şu Anda Bu Konuyu İnceleyenler: 1 (0 Üye ve 1 Misafir) | |
| Konu araçları | |
|
|