|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Fruits Basket Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> KÜNYE: Diğer Adları: Furuba Kategori: Tv Serisi Bölüm Sayısı: 26 Firma/Stüdyo: Furuba Production Committee, Studio Deen, TV Tokyo Yönetmen: Akitaro ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Fruits Basket
Yayınlayan Squaw
02-09-2009 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 11-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Ouran High School Host Club
Favori Manga: Fufuba
|
Mangasını hala okumaktayım. Bitince (ki bu Aluminia'ya bağlı XD) animesini de izleyeceğim. Çok iyi gidiyor. Okunası olduğu kadar izlenesidir de umarım.
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
harika bir anime canım sıkıldığı zaman ayame'nin olduğu bölümü açar gülmekden yerlere yatarım
şuan mangasını okuyorum ve çok güzel gidiyor bu gidişle en beğendiğim manga olacak bu arada squaw hiro kisa'nın abisi değil
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Sanırım klasik ailede beraber büyüme olayı var
![]() Ben de mangasını okuyorum ama daha ilk volume bitti Nana'ya sarmasaydım sanırım biterdi şidmiye kadar ama o bekleyecek bu gidişle... Ama daha önce mangası ile aldığım spoilerlar baya heyecan vericiydi ve ben mangadaki çizimleri daha çok beğendim.
|
|
|
#4 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: clow ülkesi
Favori Anime: tsubasa reservoir chronicle
Favori Manga: fruits basket
|
evet dediğin gibi beraber büyüme
![]() mangası çok güzeş gidiyor bugün 3 bölüm okudumda ağlıyordum nerdeyse... çizimleri ise animeye göre çok daha güzel özellikle karakterler çok iyi kurgulanmış keşke anime biraz daha uzun olsaydı |
|
|
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Favori Anime: NANA, Blood+, Fate Stay Night, Vampire Knight, Vampire Knight Guilty, Claymore, Ergo Proxy...
Favori Manga: NANA...
|
Animede ki en harika karakter bence Momiji Sohma, çok ama çok tatlı:mutlu:
Gayet eğelenceli bir seri, tavsiye ederim izlemeyenlere.
I need your love,I'm a broken rose,Maichiru kanashimi your song, Ibasho nai kodoku na my life,I need your love,I'm a broken rose...Oh baby, help me from frozen pain,With your smile, your eyes, and sing me, just for me... |
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Puanlama neden bu kadar düşük anlamadım ama ben bu seriyi çok beğenmiştim... Oldukça eğlenceli bir seriydi
...
|
![]() |
|
|
|
#7 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 21-09-2009
Favori Anime: Rose of Versailles
|
1-2 bölüm dışında ben de büyük keyifle izlemiştim. animenin kaldığı yerden mangasına devam ettim, animenin son bölümü olan bölüm mangada kesinlikle daha güzel işlenmiş. animede de mangada da çoğunlukla ağlayacak gibi oldum. gönül ister ki manganın devamı da anime olarak karşımıza çıksa ama çok zor görünüyor çünkü belli bir yaş üzerindekilere hitap eder hale geldi. ama hikaye gerçekten çok güzel, karakterlerin hepsine aşık oldum
biri dışında diyelim.
|
|
|
#8 |
![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
Birbirine benzeyen konular silsilesi sizi sıkabilir ama bu seriye sıradan bir seri gözüyle bakmayın, bence kadınsı çizilen erkek karakterler dışında her şeyiyle hoş bir seriydi. Heyecan ve birbirini zorla izleten bölümler arayanlar dışında, herkese önerebilirim.
|
![]() |
|
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Tohru'nun azmine hayran kalmıştım, drama ve komedi sevenlere tavsiye ederim.
Spoiler:
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|