|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Eyeshield 21 Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Genel Bilgiler Orijinal boyut için tıklayın...
3Beğenilenler
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Eyeshield 21
Yayınlayan ReinXeed
03-02-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
----
Giriş Tarihi: 09-09-2009
|
Sena'ya ezik demek yazık olmuş yahu
. Agon ile mücadelesi yeter. Hiruma karşısında diyeceksin ama öyle bir tip karşısında kim ezik olmaz:zordurum:. Tanıtımda ufak hatalar var bence. Ayrıca Sena başlarda klasik bir tip gibi dursada oldukça değişik bir karakter. Zaten çoğu karakterin orjinal olduğu yegane yapım:ozgurluk:.
|
|
#2 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Favori Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann
Favori Manga: Eyeshield 21
|
Daha 25. bölümdeyim. 145. bölüme kadar nasıl bir gelişme geçirdiği hakkında pek bir bilgim yok
Ya Ezik değilde ne diyelim şimdi. O kadar tırsak bir karakter görmedim ben ![]() Ama gaza geldimi biraz havalı olmuyorda değil ![]() Ve Reborn'daki Tsuna karakterinin, şahsen Sena'dan ilham alınarak yapıldığını düşünmüyor değilim yani ![]() Hataları öm. den yazarsan sevinirim, edit geçerim :spit:
|
|
#3 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece, Veritas, The Breaker
|
tanıtım için teşekkürler çok zevkli bir anime kendisini izletiyor.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
|
O süper ya bende 76'dan sonraki altyazılı bulamamıştım, ümidim kalmamıştı! Çok teşekkürler. Bu arada Hiruma en kral karakterlerden biri bence anime tarihinde..
|
|
#5 |
|
----
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: ADS!, Giant Killing, Paranoia Agent
Favori Manga: Hajime no Ippo, Slam Dunk
|
81-92 arası doğru düzgün fansubı yok sanıyorum, ya da bana denk gelmedi. Haliyle yarım kaldı; mangasına başlayıp şurayı geçtikten sonra -ki animeyle manga paralel gidiyor mu onu bile bilmiyorum- geri dönerim animeye herhalde...
|
|
|
#6 |
![]() ![]()
Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose Of Versailles ve Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen
Favori Manga: Rurouni Kenshin,Fruits Basket ve Nana.
|
Ölüm Yürüyüşü'ne Hoş Geldiniz!
![]() Cehennem zebanilerinin eli silahlı olanıyla tanışmış mıydınız hiç?Ben tanıştım,karşıma bu kez çıkan eli tırpanlı bir Cehennem Bekçisi değildi,bu kez çıkanı eli silahlı bir şeytandı. Cehennem Bekçisi diyebilirsiniz kendisine ya da Eli Silahlı Azrail.Azrail şıkkını da ekliyorum aslında,ekliyorum çünkü sizi cehenneme kendi elleriyle teslim eden bir Şeytan O.Bir nevi diri diri öldürüyor. ![]() Şeytanın ta kendisi mi yoksa şeytan ruhu taşıyanlardan biri mi bilemiyorum,belki de şeytan tüyüne sahip.Size cehennemin kapılarını açan biri gibi gözükebilir Hiruma ama aslında madalyonun öteki yüzüdür onu betimleyen.Kimsenin aklında yokken bile,her şeyini ortaya dökebileceği şey uğruna yapmayacağı şey yok.Amaçları için de bu Şeytan rolüne bürünmüş,bu rolü benimsemiş.Bazılarımız onu haksız bulsa da benim bu yapımda en çok haklı bulduklarımdandı.Dilediği herkesi Chirtsmas Bowl'a taşımak istiyordu çünkü... Takım kurulur,beceriksiz daha doğrusu Amerikan Futbolu'nun A veya F'sinden anlamayan bir sürü insanın toplaştığı bir takım olur çıkar Devil Bats.Sonra Huh-Huh Btrothers (bayılıyorum bunlara ) girer devreye,onlarınkisi ise ayrı bir hikayedir.Sena'ya zamanında eziyet eden ama zamanla aynı amaç ve düşmanlar için dostluk çemberinde birer ortak olmuşlardır artık. 'Ariii-yaa-nayyy'ımız vardır bir de,Aptallar Kralı'dır aslında ama söz konusu Futbol'sa ondan zekisi yoktur.Benim gözümde bir Balet ustalığında gözükse de onun futbol aşkı da gün gibi aşikardır.Yine de onun gibi bacak açabilen bir balet olduğuna inanmaz bu bünye. Her şey yavaş yavaş şekillenmeye başlanmıştır.Cerberos'un bile önemli rollerde yar alışı ile muhteşem maçları izleyeceğimiz anların başlangıcı doğmuştur artık. Maçlardan önce ise ''Ölüm Yürüyüşü''ne hazır olmanız gerekmektedir.Bu yürüyüş belki de en güzel sahnelerin habercisidir bize.Takım kurulduktan sonra,maçlar başlar. Maçlarbaşladıktan sonra rakipler kendini göstermeye başlar,rakipler kendini gösterdikçe azim daha da artar.Ümitler başlar sonra,arada tükenir de.... 145 bölüm önce gözünüze çok gözükür,izledikçe ve sona bir adım daha yaklaştıkça aslında yetmeyeceğini anlamaya başlamışsınızdır ve yavaş yavaş tüketmeyi düşünürsünüz.Aslında en büyük dilemma sizi kapıvermiştir çünkü bir yanınız heyecandan sonunu öğrenmek isterken diğer yanınız hiç bitmesini istemediği için aheste aheste izlemek ister.Her spor serisinde olduğu gibi önce hazırlık aşaması karşılar sizi,karakterlerle tanıştırır yavaş yavaş.Her oyuncu tamamlandıkça maçlar için sabırsızlanırsınız.Sonra ise o meçhul sona geldikçe de muhteşem bir final için hayaller kurarsınız ama size yapacağım en büyük iyilik bu olacaktır işte;finali güzel bitiyor da devamı gelmediği için o finalin son dakikalarında hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.Sizi bilmem ama benim için spor serisi dendiğinde E21 gibi işlenişler olmalı!E21 diyorum çünkü içersinde bir 'spor serisi' arayacağımız zaman,aramaya yazdığımızda karşımıza çıkabilecek her kelimede bu isim çıkacaktır eminim.Çıkmasa bile bu isim o yeri hakediyor diyenlerdenim.Dostluk mu izlemek istiyorsunuz ya da bir azim yolculuğu mu? Olmadı komedi benim aradığımız şey diyenlerden misiniz?O halde bırakın her şeyi bir kenara,E21 tadına bakmaya başlayın.Rakiplerle savaşırlerken sahne değişiyorsa sakın korkmayın,o an geçmişe yapacağınız bir yolcuğa hazırlanmanız yapabileceğiniz en iyi şey olacaktır.Ekrana gelen ufaklıklar bilin ki o rakiplerden birinin geçmişinin kahramanıdır ya da neden bu yola başladığını anlatmak istiyordur size.Ha bir de unutmadan aradığım şey zeka oyunları diyorsanız bir spor serisinde zeka oyunu nasıl olur diye düşüne durun. Hiruma bunu çoktan kanıtlamıştır zaten.Onu böyle yaftalamaktan vazgeçtiyseniz eğer E21 adı altında yapacağınız en büyük hata bu olacaktır.Bundan vazgeçmek istiyorsanız bile Ojo's Knighst ile olan rövanş maçını izlemeden bu hataya düşmeyin derim. 'Be Survivor' dinleyin sonra (şimdiye kadar spor serilerinde dinlediğim en gaz şarkı olduğunu iddia edebilirim ),serinin ritmini ele veren melodilerden biridir Survivor. Sözlerinin anlamına değinmeme gerek yok zaten.Serinin sözlere dair olan güzelliğini deşip de zedelemeye niyetim yok ama görselliğini deşmeyi görev bilirim sanki.Görsellik adına bir spor serisinde ne kadar kullanılacak materyal varsa kullanmaktan çekinmemiş yapımcısı. Maçların görselliği yanında takımların taşıdığı isme yaraşır replikleri ile takındıkları tavırlar yanında okul ve kıyafet dizaynları bile bu isimlere hizmet etmekte.(En çok da Sfenks'lerin tarzını sevdim ) Hatta öyle bir kıyak geçmiş ki yapımcıları,maçlarda rakiplerin birbirini durdurduğu sahnelerde,sahip oldukları bu isimleri simgeleştirmeyi es geçmemiş.Sizi bilemem ama benim bir animede aradığım en önemli artılardan biridir görsellik.Bu artısı tüm eksileri dövmeye yetiyor,yetiyor da artıyordu bile.O maçların birinde olsa durdurulmak istemeyeceğim tek şey bir şövalye mızrağı olurdu herhalde. Yine de kendilerini ortaya koydukları her maçta taraftar olmak,onlarla birlikte aynı azimle koşmayı dilemek ama tüm bunların yanında onlardan biriymiş gibi olmak spor serilerinin en güzel yanı olsa gerek.Eğer böyle hissediyorsam,işte ben bu seride aradığım her şeyi bulabilmişim demektir.Ah bir de Sena ile Suzuna'yı (rollerblade aşkına tutuldum ben bu karaktere ) baş göz edebilseydik,olmadı Maroi nee-chan'ımızla Hiruma'yı. Bu noktada Hiruma gülüşü fırlattığımı hayal edin çünkü ben bu seriyi de dişiliğime yaraşır şekilde sonlandırmış oldum,hadi hayırlısı! ![]() Benden tüm E21'cilere gelsin;YA-HA!!!! Bu da Amerikan Futbolu'nda bir bale gösterisi nasıl olur merak edenler için.Bir yıldızın doğuşu böyle olur işte! ![]()
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|