|
|||||||
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Yeni Duyurular |
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Eyeshield 21
Yayınlayan TooFun
03-02-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Rurouni Kenshin: Tsuiokuhen, Legend of the Galactic Heroes ve Now and Then, Here and There
Favori Manga: Vagabond, One Piece, Fruits Basket ve Pluto
|
Sena'ya ezik demek yazık olmuş yahu
. Agon ile mücadelesi yeter. Hiruma karşısında diyeceksin ama öyle bir tip karşısında kim ezik olmaz:zordurum:. Tanıtımda ufak hatalar var bence. Ayrıca Sena başlarda klasik bir tip gibi dursada oldukça değişik bir karakter. Zaten çoğu karakterin orjinal olduğu yegane yapım:ozgurluk:.
|
|
|
#2 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 26-09-2009
Mekan: Gurren Lagann / Space
Favori Anime: Tengen Toppa Gurren Lagann, Code Geass, Fate/Stay Night, Kurokami, Naruto, Air Gear, xxx Holic
Favori Manga: Ga-Rei, Air Gear, Show Me the Money, Bad Company, Fate/Stay Night, Naruto, One Piece
|
Daha 25. bölümdeyim. 145. bölüme kadar nasıl bir gelişme geçirdiği hakkında pek bir bilgim yok
Ya Ezik değilde ne diyelim şimdi. O kadar tırsak bir karakter görmedim ben ![]() Ama gaza geldimi biraz havalı olmuyorda değil ![]() Ve Reborn'daki Tsuna karakterinin, şahsen Sena'dan ilham alınarak yapıldığını düşünmüyor değilim yani ![]() Hataları öm. den yazarsan sevinirim, edit geçerim :spit:
|
|
|
#3 |
|
Super Moderator
![]() Giriş Tarihi: 31-08-2009
Mekan: Sivas
Favori Anime: Magic Knight Rayeart, Rurouni Kenshin, One Piece, Slam Dunk, Basilisk
Favori Manga: Fairy Tail, Rurouni Kenshin, One Piece
|
tanıtım için teşekkürler çok zevkli bir anime kendisini izletiyor.
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
Katılımcı Üye
Giriş Tarihi: 29-01-2010
Mekan: Ankara
Favori Anime: One Piece
|
O süper ya bende 76'dan sonraki altyazılı bulamamıştım, ümidim kalmamıştı! Çok teşekkürler. Bu arada Hiruma en kral karakterlerden biri bence anime tarihinde..
|
|
#5 |
|
Sadık Üye
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: İstanbul
Favori Anime: Aoki Densetsu Shoot
Favori Manga: Hajime no Ippo
|
81-92 arası doğru düzgün fansubı yok sanıyorum, ya da bana denk gelmedi. Haliyle yarım kaldı; mangasına başlayıp şurayı geçtikten sonra -ki animeyle manga paralel gidiyor mu onu bile bilmiyorum- geri dönerim animeye herhalde...
|
![]() |
| Tanıtım Araçları | |
|
|