Geri Git   Anime manga > Anime/Manga Sohbet > Anime Tartışmaları > Anime Tanıtımları ve İncelemeleri

Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı.

Güncel çalışmalarımız []

Witch Hunter Robin

Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Witch Hunter Robin Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> KÜNYE Kategori: TV Serisi Bölüm Sayısı: 26 Yapım Yılı: 2002 Firma/Stüdyo: Bandai Visual, Sunrise, Victor Entertainment Yönetmen: Shukou MURASE Müzik: ...

Yorum

LinkBack Tanıtım Araçları
Witch Hunter Robin
Yayınlayan elovitnas
08-02-2010
Standart Witch Hunter Robin

KÜNYE
Kategori: TV Serisi
Bölüm Sayısı: 26
Yapım Yılı: 2002
Firma/Stüdyo: Bandai Visual, Sunrise, Victor Entertainment
Yönetmen:
Shukou MURASE
Müzik: Taku IWASAKI
Dizayn: Kumiko TAKAHASHI
Orjinal Eser: Hajime YATATE, Shukou MURASE

KONU
Günümüzde insanların cadılardan haberleri yoktur fakat aslında gizli bir örgüt yüzyıllardır cadılarla savaşarak onları kontrol altında tutmaya çalışmaktadır. Bu örgütün adı STN'dir ve polis, ordu hatta hükümetler üzerinde dahi büyük etkileri vardır.

STN'in Japonya kolu olan STN-J son zamanlarda artan cadı aktiviteleriyle uğraşmaktadırlar. Fakat cadı avcılarından birinin ölmesi sonucu sıkıntıya düşerler. Bunun üzerine örgütün lideri Salomon bir "büyü" kullanıcısı olan 15 yaşındaki Robin Sena'yı STN-J'ye yardım etmesi için Japonya'ya gönderir.

KİŞİSEL GÖRÜŞ
Spoiler:

İlk birkaç bölüm sürekli cadı avlarıyla geçiyor. Grup bir olayı inceliyor ve cadıyı yakalıyor. 10.bölümden itibaren yavaş yavaş Robin'in geçmişini, Salomon'un onu Japonya'ya göndermesindeki asıl amacını, örgütün cadıları avlamasında sebepleri öğreniyoruz. Seri çok ağır ilerlemekte. Aksiyon sahneleri bile serini akışını hızlandırmaktan uzak. Bu bakımdan özellikle ilk bölümlerinin izlemesi zor bir anime. 10.bölümden itibaren seri biraz hız kazanmakta ve senaryo çok hoş bir sonla bitmekte. Müzikler serinin akışına oldukça iyi uyum sağlamış, genel olarak iyi diyebiliriz. Çizimleri ise 2002 yılında yapılmış bir anime için çok da iyi sayılmaz ama kesinlikle kötü değiller ama biraz fazla karanlık tonlar kullanıldığından bazılarını rahatsız edebilir. Gerek konusu, gerek te karakterleriyle fena sayılmayacak bir seri.

Witch Hunter Robin

Genel Bilgi
Anime Türü
Aksiyon,Büyü,Doğaüstü Güçler

Favori

Üye degerlendirmesi
MüzikYok
VideoYok
Hikaye AnlatımıYok
KarakterYok
TasarımYok
İzlenebilirlilikYok
GenelYok
0 kullanıcı oyladı Yok% averajla

Tanıtım Araçları

Eski 09-02-2010, 00:37   #1
Kendini birşey zannetmek?

çok yorgun

Anifly'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
Standart İlgi: Witch Hunter Robin

Öncelikle kişisel görüş kısmını spoilere alsan daha iyi olacak gibi
Tanıtımın güzelmiş hatta o kadar güzelki benim gibi zor seçen birisinin dikkatini çekti eh tabi konusu da baya ilginç ve benim sevdiğim türden cadılar avcılar...
Online anime sitesinden izlemeye başladım (açılış müziğinde çevirenin adı sürekli gözüktü kıl oldum =_= ) ortam karanlık ama benim bilgisayardan da kaynaklanıyor olabilir tabi ^^'
Tanıtım için teşekkür ederimmmm
Eski 09-02-2010, 00:47   #2
Ne düşünüyorsun?

----

elovitnas'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: Cowboy Bebop,Bleach,Death Note,Planetes,Welcome to the NHK!,Code Geass,Darker Than Black,Naruto
Favori Manga: Claymore,The Breaker,Veritas

tamam alayım spoiler içine yeter ki sen iste ama spoiler namına pek birşey yok yani bu arada senin pc de bir sorun yok animede ki renk seçimini koyu ve karanlık renklerden yana kullanmışlar.
Bayelovitnas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-02-2010, 00:53   #3

çok yorgun

Anifly'ın Avatarı

tamam aslında ilk satırını okudum ve devamını okumamamk için kendimi zorladım denebilir fazla bir şey olmasa da hevesliyim ve meraklıyım bu anime konusunda onun için her şeyi bilmek istemiyorum Renk konusuna gelince karanlık olması daha iyi aslında ve sölemeden geçemiyeceğim ilk bölümdeki konuyu ergo proxy ye çok benzettim onda da aynı şekilde kız göreve sonradan atanıyordu yada ben çok dikkatliyim
Eski 09-02-2010, 01:45   #4
Ne düşünüyorsun?

----

elovitnas'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: Cowboy Bebop,Bleach,Death Note,Planetes,Welcome to the NHK!,Code Geass,Darker Than Black,Naruto
Favori Manga: Claymore,The Breaker,Veritas

evet aslında iki seri de biraz benziyor ama ergo proxy witch hunter robine nazaran çok daha ağır bir konuya sahip. witch hunter robin'i izlerken o kadar kafa yormaya gerek kalmıyor
Bayelovitnas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-02-2010, 12:18   #5

çok yorgun

Anifly'ın Avatarı

Evet haklısın konusu daha hafif anlaşılması da o yüzden kolay oluyor
Eski 18-02-2010, 21:07   #6
Ne düşünüyorsun?

çok yorgun

martikanadi'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man

Ben izlemeyi bıraktım kaçıncı bölümde kaldığımı bile hatırlamıyorum ama oldukça yavaş bir seriydi.... Özellikle karanlık çekimlerden hiçbir şey anlamadım :(...

Tanıtım için teşekkürler... Sanırım biraz zorlayıp izlesem iyi olacak....
Eski 19-02-2010, 04:48   #7
Neq
Ne düşünüyorsun?

----

Neq'ın Avatarı

Giriş Tarihi: 02-01-2010

~ Cadılar büyü yapar. Peki cadıları avlayan birisi büyü yapıyorsa!? ~

Bence temayı bunun üzerine kurmuşlar. Ağır giden bir seri 13 bölüm de işlenebilirmiş bence kötü bir seri değil izlenebilir.
BayNeq Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-02-2010, 19:20   #8
Banned
Ne düşünüyorsun?

----

Giriş Tarihi: 11-02-2010
Favori Anime: lovely complex , claymore , elfen lied....
Favori Manga: death note

kısaca emeğe saygı paylaşım için sağol =)=)
Bayanalevvv.... Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yorum

Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Tanıtım Araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık