|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Witch Hunter Robin Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> KÜNYE Kategori: TV Serisi Bölüm Sayısı: 26 Yapım Yılı: 2002 Firma/Stüdyo: Bandai Visual, Sunrise, Victor Entertainment Yönetmen: Shukou MURASE Müzik: ...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Witch Hunter Robin
Yayınlayan elovitnas
08-02-2010 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 25-12-2009
Mekan: İstanbul
|
Öncelikle kişisel görüş kısmını spoilere alsan daha iyi olacak gibi
Tanıtımın güzelmiş hatta o kadar güzelki benim gibi zor seçen birisinin dikkatini çekti eh tabi konusu da baya ilginç ve benim sevdiğim türden cadılar avcılar... ![]() Online anime sitesinden izlemeye başladım (açılış müziğinde çevirenin adı sürekli gözüktü kıl oldum =_= ) ortam karanlık ama benim bilgisayardan da kaynaklanıyor olabilir tabi ^^' Tanıtım için teşekkür ederimmmm
|
|
#2 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: Cowboy Bebop,Bleach,Death Note,Planetes,Welcome to the NHK!,Code Geass,Darker Than Black,Naruto
Favori Manga: Claymore,The Breaker,Veritas
|
tamam alayım spoiler içine yeter ki sen iste ama spoiler namına pek birşey yok yani
bu arada senin pc de bir sorun yok animede ki renk seçimini koyu ve karanlık renklerden yana kullanmışlar.
|
![]() |
|
|
|
#3 |
|
tamam
aslında ilk satırını okudum ve devamını okumamamk için kendimi zorladım denebilir fazla bir şey olmasa da hevesliyim ve meraklıyım bu anime konusunda onun için her şeyi bilmek istemiyorum Renk konusuna gelince karanlık olması daha iyi aslında ve sölemeden geçemiyeceğim ilk bölümdeki konuyu ergo proxy ye çok benzettim onda da aynı şekilde kız göreve sonradan atanıyordu yada ben çok dikkatliyim
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 30-09-2009
Favori Anime: Cowboy Bebop,Bleach,Death Note,Planetes,Welcome to the NHK!,Code Geass,Darker Than Black,Naruto
Favori Manga: Claymore,The Breaker,Veritas
|
evet aslında iki seri de biraz benziyor ama ergo proxy witch hunter robine nazaran çok daha ağır bir konuya sahip. witch hunter robin'i izlerken o kadar kafa yormaya gerek kalmıyor
|
![]() |
|
|
|
#5 |
|
Evet haklısın konusu daha hafif anlaşılması da o yüzden kolay oluyor
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 11-01-2010
Mekan: İzmir
Favori Anime: Rose of Versailles, D.Gray Man, Ayashi no Ceres, Naruto Shippuden... Daha çok var
Favori Manga: D. Gray Man
|
Ben izlemeyi bıraktım kaçıncı bölümde kaldığımı bile hatırlamıyorum ama oldukça yavaş bir seriydi.... Özellikle karanlık çekimlerden hiçbir şey anlamadım :(...
Tanıtım için teşekkürler... Sanırım biraz zorlayıp izlesem iyi olacak.... |
![]() |
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
~ Cadılar büyü yapar. Peki cadıları avlayan birisi büyü yapıyorsa!? ~
Bence temayı bunun üzerine kurmuşlar. Ağır giden bir seri 13 bölüm de işlenebilirmiş bence kötü bir seri değil izlenebilir. |
![]() |
|
|
|
#8 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 11-02-2010
Favori Anime: lovely complex , claymore , elfen lied....
Favori Manga: death note
|
kısaca emeğe saygı paylaşım için sağol =)=)
|
![]() |
|
![]() |
| Tanıtımı görüntüleyen aktif kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| Tanıtım Araçları | |
|
|