|
|||||||
| Çevirmenler | Projeler | Favoriler | Üye Ol - Register | Yardım | Arama | Bugünün Gönderileri | Forumları Okundu İsaretle |
| Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Animeler Hakkında Bilgi Almak İsteyenler İçeriye Bakmalı. |
| Güncel çalışmalarımız | [−] |
| Çevirmen , encoder ,yazar alımı açık.Başvurular admin ve süper modlara yapılacaktır. |
Anime Tartışmaları Kategorisinde ve Anime Tanıtımları ve İncelemeleri Forumunda Bulunan Ergo Proxy Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçeriği Kısaca ->> Orijinal boyut için tıklayın...
![]() |
|
|
LinkBack | Tanıtım Araçları |
|
Ergo Proxy
Yayınlayan elovitnas
09-02-2010 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#1 |
Giriş Tarihi: 09-09-2009
Mekan: Wired
Favori Anime: No Naku Koro Ni
Favori Manga: Ga-Rei
|
Yarışmalı bölümü biraz izleyip sonra da atlamıştım, çok sıkıcıydı. Fakat, anime harikaydı. Pino'yu tek geçerim; o kızdan sonra gülüş şeklim değişti, "ihihiiii" diye gülüyorum, hâla
![]() Açılışını tek geçerim, her bölüm izlemişimdir; içimi titretir o şarkı benim. Kapanış parçası olaarak da Ergo Proxy'nin bendeki yeri çok özeldir: O şarkının klibini eskiden çok görür ama bir türlü kimin söylediğini bulamazdım, öyle kalmıştı. Animede o şarkıyı ilk duyduğumda monitöre sarılasım gelmişti D: Radiohead'miş tabi, kendimi kınıyorum. Herneyse, her karaktere hayran olabileceğiniz bir seridir. Türünün iyilerinden.
|
|
#2 |
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Favori animelerimden, türünün en iyi örneklerindne biri
Bu post-apokaliptik evrendeki kurgu gerçekten harika işlenmiş. Zaten söylenecek çoğu şey söylenmiş, ben şöyle bir ilave yapayım. Anime ilk bölümünde vaad ettiği aksiyonu vermiyor devamında. Temposu biraz yavaş, zaten psikoloji işliyor azıcık. Ayrıca arada mitolojiye göndermeler yapıyor fln. Ortamı da biraz karanlık Yani kaldıramam ben bunu, bayar beni diyenler pek denemesin. Çok önerdiklerim ve zorla izletmeye çalıştıklarım oldu. Genelde yarım bıraktılar...İzleyeli çok olmuş ya, bi daha mı izlesem ![]() Pinoooooo
|
|
#3 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 10-02-2010
Mekan: ist.
Favori Anime: elfen lied,lovely complex :D
Favori Manga: claymore
|
sewdiğim bir animedir....Tv de seyretmiştim...
|
![]() |
|
|
|
#4 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-11-2009
Mekan: Bursa
Favori Anime: Eureka 7
Favori Manga: Berserk,Lock On,Fairy Tail
|
Önceleri bu animenin resimlerini bir anime forumunda görmüştüm ve merak edip sormuştum adını(Mayer'ı Amy Lee'ye benzetmiştim hatta Amy Lee'nin animesimi cıktı yahu diye sormuştum
.) Adını öğrendikten sonra hemen izlemeye koyuldum.. Yalnız konusu nedense pek hoşuma gitmemişti..Spoiler:
Dişimi anca 6 bölüm sıkabildim ve bıraktım.. Görsel olarak 10 numara yalnız bilmiyorum sonradan güzelleşen animelerde var ona göre cevap veriyim.. Ha birde ; Spoiler:
|
|
#5 |
|
Banned
----
Giriş Tarihi: 11-02-2010
Mekan: İstanbul
Favori Anime: lovely complex , claymore , elfen lied....
Favori Manga: death note
|
güzell bir anime ...
|
![]() |
|
|
|
#6 |
Giriş Tarihi: 10-09-2009
Mekan: yolsuz bir gezgin
Favori Anime: gto/Hatsukoi Limited/Fate/stay Night
Favori Manga: sekire/Hatsukoi Limited
|
psikolojik olarak iyi ama senaryo da olan bazı eksıklerile
oratlama bir seri ama türüne bakarsan pekde eş seviyeden olan seri olmaması onu öncelikli kılmakda 10/7
|
|
|
#7 |
|
----
Giriş Tarihi: 01-09-2009
Mekan: Dünyanın dibi
|
Güzel bir seriydi, zaman zaman karakterler arasında geçen konuşmalar açıklayıcı olsa da kafa karıştırabiliyordu.
Spoiler:
Olmasa daha iyiydi dediğim, animede verilen etkiyi bozan, gereksiz bazı bölümler vardı bana göre. Cevaplanması beklenen bazı sorular varken o bölümler beni biraz sinir etti açıkçası Bu türü sevenler için kaçırılmaması gereken bir seri.
|
|
#8 |
Giriş Tarihi: 11-11-2009
Mekan: ankara tokat arası
|
kesinlikle favorilerim arasında dır...tv de de izlemiştim ama oradan ilk sahnelerden kesintiler olduğunu fark edince bide indrip izledim...
birçok mitolojik kahramana göndermeler yapması da ayrı bir tat kattı animeye |
|
|
|
|
|
#9 |
|
----
Giriş Tarihi: 07-07-2010
|
Spoiler: